Ми у Facebook
19.06.2024, 13:00

Важливість професійної дезінсекції: Як позбутися бліх назавжди

Блохи – паразити, які не дивлячись на свій розмір можуть завдати багато проблем усім, хто проживає в приміщенні, заселеному блохами. Найчастіше переносником цих комах є тварини, які страждають від укусів. Однак блохи нападають і на людей.
Як визначити що це блохи?

Зверніть увагу на ваші ноги, блохи залишають маленькі сліди укусів, які викликають сильний свербіж.

Про це повідомляє Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Для ефективного знищення бліх, необхідно визначити джерело розмноження і шлях потрапляння комах у квартиру. Якщо вчасно не скористатися послугами професіоналів і не провести знищення бліх, можна забути про комфорт у власному житлі. І така небезпека загрожує не тільки власникам кішок або собак, які можуть стати переносниками бліх. Якщо ваша квартира знаходиться на першому поверсі або ви живете в приватному будинку, комахи можуть мігрувати з підвалу, а на будь-якому іншому поверсі – з квартири сусідів.

Основними місцями їх проживання є: меблі і килими, щілини під плінтусами та в паркеті, скупчення одягу та м’які іграшки. Крім естетичної відрази блохи є переносниками багатьох захворювань, тому для людей вони становлять небезпеку.

Вони будуть стрибати на ноги, кусати усіх членів сім’ї і домашніх улюбленців. На жаль, помітити проблему можна тоді, коли паразитів стане досить багато, і ви точно не сплутаєте укуси з комариними. Замовивши дезінсекцію квартири в державній установі «Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» (контактний телефон 0675481467) ви зможете позбутися від цих неприємних «сусідів» раз і назавжди.

Щоб ефективно боротися з блохами, потрібно правильно визначити їх тип, гнізда. Ці комахи так швидко розмножуються, що навіть якщо ви потруїли живих особин, зовсім скоро з личинок вилупляться нові. При використанні отрут з магазину у вас не буде можливості обробити усі важкодоступні місця. Це означає, що навіть рухаючи меблі, залишаючи квартиру з домашніми тваринами, вдихаючи небезпечні хімікати або в черговий раз відмиваючи від них кімнати, ви не отримаєте гарантії позбавлення від шкідників.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ