Святкове літнє меню: Що приготувати на Трійцю
Якщо погода сприяє, люди зазвичай святкують Трійцю на природі — на дачі, біля водойм або на пікніках.
Типові страви на святковому столі:
Рибні та м'ясні страви: Піст не дотримується за тиждень до Трійці та тиждень після, тому можна приготувати різноманітні м'ясні та рибні страви.
Млинці: У багатьох регіонах млинці обов'язково готують на Трійцю. Їх також можна замінити оладками.
Страви з яйцями: Омлети, салати з яйцями, фаршировані яйця.
Пироги та пиріжки: З великою кількістю зелені та відвареними яйцями у якості начинки.
ЗАЛИВНИЙ ПИРІГ З ЦИБУЛЕЮ І ЯЙЦЕМ
Для тіста:
400 мл кефіру 2,5%;
150 г вершкового масла (+ 20 г для обсмажування цибулі та для змащування форми);
2 ст. л. цукру;
2 яйця;
280 г борошна;
1 ч. л. розпушувача;
1 дрібка солі.
Для начинки:
3 яйця;
100 г зеленої цибулі.
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ:
Розігрійте духовку до температури 200 градусів. Викладіть у каструлю 150 г вершкового масла та розтопіть на невеликому вогні. Додайте 2 ст. л. цукру і дрібку солі, перемішайте віничком до їх розчинення. Зніміть каструлю з вогню.
Збийте у мисці 2 яйця і додайте їх в каструлю з маслом і цукром. Влийте 400 мл кефіру жирністю 2,5%, додайте 1 ч. л. розпушувача і 280 г борошна. Перемішайте віничком до однорідної консистенції.
Для начинки пиріжків зваріть 3 яйця на круто. Очистьте і наріжте невеликими кубиками. Помийте 100г зеленої цибулі й дрібно наріжте. Розтопіть на пательні 20 г вершкового масла і викладіть зелену цибулю. Підсмажте на середньому вогні потягом 3-4 хвилин, так смак і аромат цибулі більше розкриється.
Змастіть форму для запікання вершковим маслом та вилийте половину тіста. Зверху викладіть начинку з яєць і цибулі та обережно розподіліть всією поверхнею. Зверху вилийте другу половину тіста.
Поставте форму у розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30-35 хвилин. Перевіряйте готовність пирога дерев’яною зубочисткою чи шпажкою.
Салати: Обов'язковими є свіжі овочі та зелень.
Святкуйте Трійцю, дотримуючись традицій та насолоджуючись смачними стравами у колі рідних та друзів!

пироги з яйцем, страви з зеленню, страви на тріцю, що приготувати, святкове меню, споживач
Чи обов'язково змінювати документи після одруження?

Після реєстрації шлюбу в Україні подружжя має право змінити своє прізвище на спільне або взяти подвійне прізвище, розповідає начальниця Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Юлія Бабина.
переглядів: 305
Як позбутися ведмедки на городі: ефективні методи боротьби навесні

Дуже важливо почати боротьбу з ведмедкою вчасно (в кінці квітня – травні) до початку появи молодих особин шкідника.
переглядів: 223
Exist.ua – коли важлива якість та надійність запчастин

Exist.ua: великий вибір автозапчастин і моторних олив, пошук за VIN, мобільний додаток і швидка доставка по Україні для вашого авто
переглядів: 245
Програмування для дітей: як зробити навчання цікавим і ефективним?

Дізнайтесь, як зробити програмування для дітей цікавим та ефективним. Обирайте програми UA Teens у Львові та записуйтесь на заняття вже сьогодні!
переглядів: 247
Кавовий ритуал: як зернова кава змінює ваші ранки

Ранок — це не просто початок нового дня, це також час, коли ми налаштовуємося на правильний темп дня і формуємо свій настрій. У багатьох людей цей момент не обходиться без чашки ароматної кави. Але є різниця між справжньою зерновою кавою і швидким розчинним напоєм. Зернова кава — це якість та насичений смак. Хоча вона вимагає трохи більше часу та уваги при приготуванні, вона приносить набагато більше задоволення. Від процесу помелу до першого ковтка — це особлива медитація, яка допомагає сповільнитися, зосередитися і почати день усвідомлено.
переглядів: 244