Ми у Facebook
21.06.2024, 16:00

Розум і чуттєвість: зручні літні сукні

Сукня – must-have у гардеробі будь-якої жінки, але влітку важливість цього предмета одягу зростає в багато разів. Мова про жіночну та універсальну річ, яка підійде для будь-якої події чи під будь-який стиль. Щороку дизайнери, модельєри та кутюр’є приділяють неабияку увагу саме сукням. Вони пропонують оновлені силуети, неординарні рішення та яскраві моделі, які привертають до себе увагу. Поточний рік не став виключенням з точки зору появи новинок на ринку.

Які тренди вважаються актуальними у 2024 році?


Цього сезону стилісти рекомендують відкласти моделі, що вважалися доцільними минулого року. Можна забути про спущену лінію плечей і багатошаровий крій. На вершині Олімпу опиняться ті, хто завжди надавав перевагу мінімалізму та монохромному стилю й будував свій гардероб навколо цього. Але це далеко не всі тенденції, які варто долучити до свого образу, зверніть увагу на:

• вирізи на талії – минулого року пікантні вирізи прикрашали вечірні варіанти суконь. Цього року ця деталь перенеслась і на повсякденні моделі. Взагалі акцент на талії – важлива тенденція поточного сезону. Її радять підкреслювати будь-якими способами, найпростіший варіант – одягнути контрастний ремінець;
• сукні-сорочки – універсальні моделі, які личать різним типам фігури. У 2024 році безперечним фаворитом стане фасон із широким кроєм і яскравим відтінком. Вдалий варіант – обрати сукні міді у кількох відтінках і принтах, щоб довго не думати над тим, як одягнутися в офіс у спекотну погоду;
• мереживо та ажур – головний тренд поточного сезону. Вибирати можна будь-який фасон і тип мережива. Цей матеріал також може бути використаний як основний або для створення цікавих деталей. Стилісти рекомендують приділити особливу увагу білому кольору, який ніколи не втрачає актуальності;
• трикотаж – чудовий вибір для прохолодної погоди. Особливим фаворитизмом серед жінок користуються трикотажні сукні максі, які створюють неперевершений образ. Головне – знайти оптимальний фасон, що підкреслюватиме фігуру;
• прозорість – тренд, за яким ми спостерігаємо вже не перший рік. Для суконь він теж чудово підходить, дозволяючи створювати чарівні силуети.



Зазначений перелік не обмежує вибір для модниць, які не можуть уявити свого життя без красивої сукні. Якщо ви хочете залишатися в тренді, то не помилитеся, обравши модель з пишними рукавами. Модна сукня може обтягувати фігуру, але будь-які варіації на тему рукавів-ліхтариків цього сезону лише вітаються. Так само варто звернути увагу на деталі у вигляді комірців, бюстьє та блискітки, що нагадують стиль диско.


На яку довжину, колір і матеріал сукні необхідно звернути увагу цього літа?


Що стосується довжини, то актуальними залишаються довгі, середні та короткі сукні – обирайте варіант на будь-який смак. Якщо говорити про колірну палітру, то це можуть бути класичні відтінки або насичений малиновий, апельсиновий, персиковий, жовтий, а також ніжно-рожевий і перлинно-блакитний. До переліку трендів також увійшли тропічні орнаменти, абстракції та квіткові принти.

Найкращим матеріалом для літньої сукні стане бавовна та льон. Вони чудово відводять вологу, дають шкірі дихати, тому рятують від спеки. В пошуках стильного варіанту слід звернути увагу на асортимент бренду Cropp.

На правах реклами 





На правах реклами