Ми у Facebook
28.06.2024, 10:39

Короткі вітання з Днем Конституції України

28 червня відзначають День Конституції України. Пропонуємо Вашій увазі красиві короткі вітання з цим державним святом.
Вітаю з Днем Конституції України! Нехай цей день нагадує нам про наші права і свободи, гарантовані Основним Законом нашої держави. Зичу всім мирного неба, добробуту і процвітання!

З Днем Конституції України! Бажаю кожному українцю міцного здоров'я, успіхів та натхнення. Нехай наші права і свободи завжди будуть захищені!

Вітаю з Днем Конституції! Нехай цей день нагадує нам про важливість єдності та сили нашого народу. Бажаю процвітання і щастя кожній родині!

Зі святом Конституції України! Нехай цей день додасть віри у світле майбутнє нашої держави. Бажаю миру, благополуччя і взаєморозуміння!

З Днем Конституції України! Нехай закон завжди буде на сторожі наших прав, а країна розвивається і процвітає. Бажаю всім щастя і добра!

Вітаю з Днем Конституції України! Нехай наші закони завжди захищають права і свободи кожного громадянина. Зичу миру, злагоди і добробуту!

З Днем Конституції! Нехай цей важливий день наповнить серця гордістю за нашу країну. Бажаю всім міцного здоров'я, щастя і гармонії!

Вітаю з Днем Конституції України! Нехай наша держава стає сильнішою, а громадяни - щасливішими. Зичу натхнення, успіхів і нових досягнень!

З Днем Конституції України! Нехай основний закон нашої країни завжди забезпечує мир, справедливість і процвітання. Бажаю всім добробуту і благополуччя!

Вітаю з Днем Конституції! Нехай цей день нагадує нам про важливість правової держави. Бажаю кожному українцю щастя, здоров'я і успіхів у всіх починаннях!

Красиві привітання у віршах з Днем Конституції. Красиві офіційні вітання у прозі з Днем Конституції.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ