Ми у Facebook
01.07.2024, 10:13

Топ-хіти гурту Калуш: що очікувати на концерті

Українська сучасна музика кволо розвивається? Ми радимо купити квиток на Калуша, концерт котрого відбудеться 28 червня в Osocor Residence просто неба – це вас швидко переконає у зворотньому. А замовити квиток на захід слід на сайті ТікетсБокс.
Однак щоб ви сформувати попереднє враження про подію, трохи розкажемо про гурт. А ще поміркуємо, на що варто очікувати в плані концертної програми.

Коротка характеристика гурту Kalush


Реп-гурт Kalush виник 2019 року. Засновниками гурту є Олег Псюк (його ще знали тоді, коли він був репером Псючий Син) та музичний продюсер Ванько Клименко.

В 2021 році з ініціативи фронтмену була створена ще одна група, яка отримала назву Kalush Orchestra. Основним напрямком розвитку цього гурту є створення реп-треків з фольклорними мотивами. Варто сказати, що ініціатива цілком вдала, оскільки гурт став учасником і переможцем конкурсу Євробачення-22 з треком «Стефанія».

А якщо ви теж хочете зрозуміти, що так зачепило світову спільноту, то радимо купити квитки на концерт Kalush Orchestra просто неба в Osocor Residence, який відбудеться 28 червня. Стосовно того, які пісні лунатимуть на відкритій сцені, то про це поговоримо далі.

Хіти, які лунатимуть на Osocor Residence


Всі концерти Kalush Orchestra запальні, тому ви точно опинитесь в потоці шаленої енергетики. А стосовно хітів гурту, які можуть бути виконані зі сцени в Osocor Residence, то наші припущення такі:

• Звичайно буде лунати «Stefania», яка влучила кожному українцю прямісінько в серце. До речі, цей трек був неодноразово виконаний на сценах в країнах Європи та Америки, де етнічні українці підспівували музикантам в унісон.
• Пісня «Додому», яка є сумісною роботою зі Skofka, також має бути, оскільки разом з попереднім треком займає вищі щаблі в усіх радіо-чартах.
• «Мости» - це ще одна дуже популярна пісня гурту. Її слова змушують замислитись над вічними темами. Загалом, настрій пісні сумний, але разом з тим кожен слухач замислюється над почутим.

Ці пісні звучать майже кожен раз, коли гурт дає концерт, де б він не відбувася. Однак перелік пісень у гурту доволі широкий, а ще багато цікавих треків – це й «Гори», «Таксі», «Хвилі» тощо. Головне, що зі сцени лунатиме якісна та сучасна українська музика.

Вже захотіли відвідати концерт гурту Kalush Orchestra? Тоді не варто відкладати придбання квитка. Нагадаємо, що найкраще купувати квитки на різні культурні заходи на перевіреному сайті ТікетсБокс.

Навіть, якщо ви жодного разу не купували електронні квитки, то з функціями сайту ТікетсБокс ви одразу зрозумієте що до чого. Заходьте на сайт, знаходьте підходящу подію та купуйте квитки. Весь процес у вас відніме всього кілька хвилин.

Ми впевнені, що відтепер ви будете що разу купувати квитки на сайті ТікетсБокс. Тут дуже просто організувати дозвілля для малих та великих, бо перелік заходів величезний – це не тільки концерти, а й театральні вистави, форуми і багато чого іншого.

На правах реклами





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ