Ми у Facebook
15.08.2024, 21:39

Діє спецзамовлення квитків для військових

Укрзалізниця запустила сервіс спецзамовлення квитків для військовослужбовців.
На порталі https://services.uz.gov.ua/military тепер доступний сервіс спецзамовлення квитків для військовослужбовців. Завдяки цьому сервісу, вони можуть придбати квитки навіть у разі раптових поїздок, таких як відрядження, лікування чи відпустка до рідних, коли квитки вже розкуплені.

У випадку відсутності квитків у продажу, військовослужбовці можуть забронювати їх онлайн. Залишити заявку на порталі можна не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда. Після цього на вказану електронну адресу надійде спеціальний код. Викупити квиток потрібно в касі не пізніше ніж за годину до відправлення поїзда, предʼявивши військовий квиток або посвідчення офіцера.

Раніше бронювання квитків здійснювалося через військового коменданта, що ускладнювало процес та унеможливлювало поїздки в той самий день. Новий сервіс спрощує цей процес, дозволяючи бронювати квитки онлайн.

Спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, що є найпопулярнішими серед військовослужбовців, включаючи маршрути до міст, наближених до районів ведення бойових дій, та назад. Військовослужбовці можуть бронювати квитки як для себе, так і для своїх побратимів.

За повідомленням з офіційної сторінки Рівненської міськради у мережі Фейсбук.

Мобілізація жінок: хто з 1 липня має стати на військовий облік. Мобілізація: перелік захворювань у дитини, які дають право батькам на відстрочку





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини