Ми у Facebook
10.09.2024, 09:49

Сильна молитва, яка допоможе у вирішенні проблем

Фото: ukr.media

У житті далеко не завжди все йде гладко. Постійні труднощі можуть несподівано навалитися, заважаючи нам думати, спати і відпочивати. В таких ситуаціях молитви та ікони можуть стати важливою підтримкою.
Будь-які молитви можуть покращити ваше життя, якщо ви молитесь щиро та від усього серця. Молитва не повинна бути механічною або формальною; це має бути справжня розмова з Богом, звернення за допомогою або вираження вдячності. Важливо розуміти, що подячні молитви мають особливу силу. Хоча Бог завжди готовий прийти на допомогу в важкі часи, важливо не забувати дякувати Йому за вже отриману підтримку.

Ось молитва, аби отримати допомогу у вирішенні проблем.

«Господь наш Всевишній і Всемогутній, допоможи мені знайти милість твою і знайти рішення, від якого не будуть страждати інші люди і я. Допоможи мені знайти справедливість і на всі питання відповісти правильно. Прости мені гріхи мої, які мені довелося взяти на себе, щоб уникнути ще більших проблем. Молю тебе і Матінку Заступницю про допомогу духовної, спрямування на шлях істинний, про якнайшвидшому вирішенні моїх проблем. Нехай відступить страх, що робить мене слабше, і прийде милість твоя, сяюча всі світлом своїм і величчю. Навчи нас всіх співчуття і дай нам сил прийняти будь-які обставини. Амінь».

Про це повідомляє Ukr.Media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Сильні молитви для виконання бажань

Дуже сильна молитва проти ворогів


Сильні молитви у тяжкі часи





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ