Коли додавати спеції, аби розкрити смак страви
Правила використання спецій
Час, коли додаються спеції, залежить як від типу приправ, так і від самої страви.
Наприклад, до салатів або компотів спеції рекомендується додавати за кілька годин до подачі — так вони встигнуть повністю розкрити свій аромат і смак.
Зелені трави та подрібнені спеції краще додавати на завершальному етапі приготування.
Такі спеції, як базилік, орегано та чебрець, розкривають свої властивості краще, якщо їх подрібнити у ступці. Те саме стосується й чорного перцю — цілісний перець має значно сильніший аромат, ніж мелений, тому його варто подрібнювати перед додаванням.
З червоним перцем варто бути обережними: під час приготування його смак стає більш насиченим, тому легко можна переборщити з кількістю.
Про це інформує Ukr.Media.
Рецепт простих і смачних пончиків із мінімумом інгридієнтів. Як приготувати яблучний оцет у домашніх умовах.
Унікальний метод засинання: 4-7-8
Метод швидкого засинання, про який йдеться, обіцяє занурити вас у сон вже за одну хвилину. Проте, якщо ви новачок і раніше не практикували цей підхід, процес може тривати до п'яти хвилин.
переглядів: 80
Чудове бурштинове повидло: рецепт приготування
Для приготування ароматного яблучного повидла, яке чудово доповнить десерти або стане ідеальним доповненням до чаю, варто скористатися цим простим рецептом.
переглядів: 126
Готуємося до холодів: утеплюємо будинок
З наближенням осені багато хто замислюється про те, як зробити своє житло теплішим і комфортнішим перед зимовими холодами.
переглядів: 499
Як у Рівному отримати допомогу у зв'язку із вагітністю та пологами
Усі жінки, включаючи неповнолітніх, які не застраховані в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, мають право на отримання державної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами.
переглядів: 122
Здивуєте близьких і гостей: як законсервувати виноград, аби був як оливки
Консервований виноград може стати неочікуваною прикрасою вашого столу, а завдяки маринаду за смаком нагадувати оливки.
переглядів: 178