Коли додавати спеції, аби розкрити смак страви
Правила використання спецій
Час, коли додаються спеції, залежить як від типу приправ, так і від самої страви.
Наприклад, до салатів або компотів спеції рекомендується додавати за кілька годин до подачі — так вони встигнуть повністю розкрити свій аромат і смак.
Зелені трави та подрібнені спеції краще додавати на завершальному етапі приготування.
Такі спеції, як базилік, орегано та чебрець, розкривають свої властивості краще, якщо їх подрібнити у ступці. Те саме стосується й чорного перцю — цілісний перець має значно сильніший аромат, ніж мелений, тому його варто подрібнювати перед додаванням.
З червоним перцем варто бути обережними: під час приготування його смак стає більш насиченим, тому легко можна переборщити з кількістю.
Про це інформує Ukr.Media.
Рецепт простих і смачних пончиків із мінімумом інгридієнтів. Як приготувати яблучний оцет у домашніх умовах.

Чи обов'язково змінювати документи після одруження?

Після реєстрації шлюбу в Україні подружжя має право змінити своє прізвище на спільне або взяти подвійне прізвище, розповідає начальниця Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Юлія Бабина.
переглядів: 233
Як позбутися ведмедки на городі: ефективні методи боротьби навесні

Дуже важливо почати боротьбу з ведмедкою вчасно (в кінці квітня – травні) до початку появи молодих особин шкідника.
переглядів: 171
Exist.ua – коли важлива якість та надійність запчастин

Exist.ua: великий вибір автозапчастин і моторних олив, пошук за VIN, мобільний додаток і швидка доставка по Україні для вашого авто
переглядів: 194
Програмування для дітей: як зробити навчання цікавим і ефективним?

Дізнайтесь, як зробити програмування для дітей цікавим та ефективним. Обирайте програми UA Teens у Львові та записуйтесь на заняття вже сьогодні!
переглядів: 189
Кавовий ритуал: як зернова кава змінює ваші ранки

Ранок — це не просто початок нового дня, це також час, коли ми налаштовуємося на правильний темп дня і формуємо свій настрій. У багатьох людей цей момент не обходиться без чашки ароматної кави. Але є різниця між справжньою зерновою кавою і швидким розчинним напоєм. Зернова кава — це якість та насичений смак. Хоча вона вимагає трохи більше часу та уваги при приготуванні, вона приносить набагато більше задоволення. Від процесу помелу до першого ковтка — це особлива медитація, яка допомагає сповільнитися, зосередитися і почати день усвідомлено.
переглядів: 195