Ми у Facebook
08.10.2024, 12:38

Мешканців сіл навчають ефективно користуватися сматфоном

Фото: rivne1.tv

Учора, 7 жовтня, відбулося друге навчання в рамках проєкту "Зі смартфоном на ти". Навчатися можуть охочі віком понад 50 років. Проєкт має на меті допомогти стати впевненішим у використанні сучасних технологій.
Можна навчитися ефективніше користуватися сматфоном, ознайомитися із роботою необхідних додатків. Отримані навчики закрпіляться під час практичних занять.


Фото зі сторінки Fedorivka PLICH O PLICH  у ФБ
Фото зі сторінки Fedorivka PLICH O PLICH у ФБ


Навчання проводить неурядова організація "Федорівка пліч о пліч". Реалізує проєкт в Україні Незалежна медіа-профспілка України за підтримки Федерального агентства з громадянської освіти (bpb) за рахунок коштів Міністерства закордонних справ Німеччини. Організований проєкт Східно-Європейською Асоціацією Громадянської освіти (EENCE).

Фото зі сторінки Fedorivka PLICH O PLICH  у ФБ
Фото зі сторінки Fedorivka PLICH O PLICH у ФБ


Вчора училися раціональніше корстуватися смарфтоном у селі Курозвани. Як повідомил з неурядової організації "Федорівка пліч о пліч", було багато питань від учасників. Їм не лише відповіли, але й допомогли практично ознайомитися із роботою додатків. Більш детально зосередили увагу на додатку Дія. Деякі учасники на занятті вперше встановили цей додаток.

Нагадаємо, на Рівненщині відбувся Едьютон, який зібрав активістів з багатьох міст України. В результаті визначили чотири найкращі проєкти, які отримали фінансування.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини