Ми у Facebook
23.10.2024, 12:12

Відома журналістка знайшла на Рівненщині безодню

Рівненщина ховає у собі чимало таємниць. І розкрити незнані або малознані місця в нашій ообласті взялася відома журналістка.
Анна Махно, зібравши невелику команду, заснувала власний ютуб-проєкт про Рівненщину:

"Періодично друзі та знайомі з інших міст запитують у мене: а що б такого цікавого побачити у Рівному та області? Звісно я розповідаю про наші туристичні місця, однак в якийсь момент я зрозуміла, що ми для себе не відкриваємо нових. А Рівненщина ж прекрасна і цікава. Тоді і промайнула думка, а чому б це не зробити мені? Я люблю дізнаватися нове, знаю, як про це розповісти. Відтак поділилася ідеєю зі знайомим і він зголосився бути моїм оператором не за гроші, а за ту ж таки ідею. І вже за тиждень ми поїхали в Клевань знімати перший випуск. Насправді це дуже хвилююче, бо ми починаємо з нулем підписників, без професійної апаратури та будь-якого закладеного бюджету. Тому підтримка у вигляді вподобайок, підписок і коментарів для нас дуже важлива!", - говорить журналістка.

Анна Махно розповідає, що зараз дуже важлива підтримка глядачів. Нещодавно з'явився перший випуск про таємничу Безодню на Рівненщині.



Підписатися на канал можна за посиланням: https://www.youtube.com/@АннаМахно-Про1

Нагадаємо, друком має вийти новий роман письменниці з Рівного.





На правах реклами