Вівсяні оладки: корисний та смачний сніданок для всієї родини
Часто до тіста додають банан — він не лише збагачує страву вітамінами, а й надає природної солодкості, завдяки якій можна обійтися без додавання цукру. А якщо подати оладки з йогуртом і ягодами, сніданок стане не лише корисним, а й вишуканим.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці — 200 г
молоко — 200 мл
банан — 1 шт.
яйце — 1 шт.
цукор — 1 ст. л.
розпушувач — 1 ч. л.
борошно — 2 ст. л.
соняшникова олія — 3–4 ст. л.
сіль — дрібка
Спосіб приготування:
Висипте вівсяні пластівці в глибоку миску та залийте молоком. Залиште на 20 хвилин, аби вони набухли.
Тим часом банан очистьте та розімніть виделкою до стану пюре. Додайте дрібку солі.
До вівсяної маси додайте банан, яйце, цукор, розпушувач і борошно. Добре перемішайте.
На розігріту сковорідку з олією викладайте тісто ложкою та обсмажуйте з обох боків до золотистої скоринки (по 2–3 хвилини на бік).
Готові оладки викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте з медом, ягодами чи йогуртом.
Оладки з вівсяного борошна та бананів
Інгредієнти:
вівсяне борошно — 40–45 г
банани — 2 шт. (приблизно 150 г)
яйце — 1 шт.
розпушувач — 3 г
кориця — на кінчику ножа
олія — для смаження (рекомендовано кокосову)
Спосіб приготування:
Банани очистьте та розімніть до пюреподібної консистенції.
Якщо немає готового вівсяного борошна — перемеліть пластівці в блендері.
З’єднайте банани, борошно, яйце, корицю та розпушувач. Перемішайте до однорідності.
Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії. Викладайте тісто ложкою та обсмажуйте на слабкому вогні до рум’яності з обох боків.
Подавайте оладки з медом або кленовим сиропом — це чудове завершення корисного сніданку.
Про це повідомляє телеканал ЕСПРЕСО, espreso.tv.
Корисний сніданок може бути смачним: шпинатні панкейки з лососем та авокадо. Як приготувати ідеальне ризотто: ключові поради для ідеальної текстури.

Яке церквоне свято відзначають сьогодні

Сьогодні, 28 травня, у православному церковному календарі відзначають день пам’яті святого преподобного Микити, єпископа Халкедонського — одного з визначних подвижників раннього християнства.
переглядів: 204
Смачна вівсянка: швидкий рецепт сніданку

Вівсянка вважається ситним і корисним сніданком, який дозволяє довго не відчувати голод.
переглядів: 154
Чи можна офіційно працевлаштувати студента?

Чи має право підприємство за наявності вакансії прийняти на роботу студента, який навчається на денній формі навчання та проходить практику?
переглядів: 68
Причини зміни кольору зубів: як запобігти потемнінню

Естетична стоматологія пропонує різні методи покращення зовнішнього вигляду зубів. Однією з найпопулярніших процедур серед пацієнтів, які прагнуть мати білосніжну усмішку, стало відбілювання зубів. Проте важливо розуміти причини зміни кольору та знати, як запобігти їх потемнінню природним шляхом, перш ніж звертатися до лікування. Збереження природного кольору емалі — це комплексне завдання, яке потребує розуміння основних факторів впливу та правильного догляду.
переглядів: 494
У Рівному є кілька вільних вакансій у обласній бібліотеці

Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека має вільну вакансію інженера-програміста на повну зайнятість. І низку інших вакансій.
переглядів: 423