Ми у Facebook
18.03.2024, 20:25

Ветерани Рівненщини повернулися з 19 нагородами

Команда Рівненської області завершила виступи на другому етапі ігор "Сильні України".
9 золотих, 5 срібних та 5 бронзових нагород вибороли спортсмени-ветерани з Рівненської області за підсумками змагань «Сильні України». Це всеукраїнські спортивні змагання з адаптивних видів спорту серед ветеранів та чинних військових, які травмовані або поранені під час відсічі російського нападу.

Військові, які отримали поранення та травми під час бойових дій, виступали у п’яти змагальних дисциплінах: жим лежачи штанги 60кг за хвилину, ейрбайк 30 калорій за мінімальний час, веслування на тренажері - максимальна дистанція за 100 сек, ривок гирі 16/24 кг.

Представники Рівненщини вирушили на перший етап нового сезону ігор «Сильні України»



Представники Рівненщини показали такі результати:
- Володимир Климов посів 1 місце у вправах "Ейрбайк" та "Веслування командне" і 2 місце у вправі "Жим лежачи на рази";
- Михайло Марчук - 1 місце у вправі "Веслування командне", 2 місце у вправі "Ейрбайк";
- Ігор Якимчук - 1 місце у вправах "Ривок гирі" та "Ейрбайк", 3 місце у вправі "Веслування командне ";
- Ігор Таргонський - 1 місце у вправі "Ейрбайк ", 2 місце у вправі "Ривок гирі ", 3 місце у вправі "Веслування командне ";



- Тарас Дубин - 1 місце у вправі "Веслування ", 2 місце у вправі "Ривок гирі ", 3 місце у вправі "Веслування командне ";
- Олександр Ружицький - 2 місце у вправі "Ейрбайк ", 3 місце у вправах "Веслування " та "Веслування командне ";
- Дмитро Павлось - 1 місце у вправі "Веслування командне ";
- Сергій Олійник - 1 місце у вправі "Веслування командне ".



Впродовж року ветерани активно займались в дружніх та соціально спрямованих спортивних просторах міста. Першим спортивним простором, що долучився до підготовки та спортивної реабілітації військових та ветеранів став Спортивний простір "СИЛА". Саме тут нині, на постійній основі, займають двоє з наших переможців - Михайло Марчук та Володимир Климов. Їх тренує стронгмен Ігор Головко.



- Щиро пишаюся результатами наших спортсменів, які виступали на змаганнях "Сильні України". Впевнений, що такі вагомі досягнення ветеранів – це результат щоденної праці разом з тренерами. Адже спортивна реабілітація – це не тільки про фізичну підготовку, а і покращення морального та психологічного стану, - коментує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Ми і далі на базі СП "СИЛА" будемо готувати наших ветеранів до змагань, а також допомагати їм у поверненні до повноцінного життя шляхом спортивної реабілітації.



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА" Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, навчав реабілітації ветеранів війни, тренерів Сили. Тим самим тут поєднана матеріальна база та знання тренерів. В період повномасштабного вторгнення на базі спортивного простору СИЛА проходять безкоштовну реабілітацію військові, які втратили кінцівки, а також кілька безкоштовних абонементів на відвідування отримали діти загиблих героїв війни.





На правах реклами