Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

12:36 | У Рівному презентували всеукраїнський культурний проект "Мазепа. Made in Ukraine"

Всеукраїнський культурний проект "Мазепа. Made in Ukraine"стартував у нашому місті 2 вересня. Його організатором виступає Громадський рух "Не будь байдужим!". Кампанія, що реалізовуватиметься у 41 місті України, передбачає проведення низки заходів, покликаних відкрити новий погляд на видатного українця.
— Ми хочемо привернути увагу учнів до білих плям в історії України, спонукати їх до глибшого вивчення постаті гетьмана Івана Мазепи та його ролі в історії нашої держави, — розповів керівник відділу регіональної політики Громадського руху "Не будь байдужим!" Олег Майданюк.
Під час прес-конференції у Рівному було презентовано всеукраїнський конкурс творів для учнів 8-11 класів "Хто для мене Іван Мазепа?". Оргкомітет приймає твори шляхом заповнення анкети учасника та завантаження твору на сайті http://nbb.com.ua. Також роздачу анкет та збір творів безпосередньо у школах здійснюватиме координатор проекту у Рівному.
Учасники конкурсу гарантовано отримають поштою ілюстровану книжечку про гетьмана Івана Мазепу. Всі, хто напише твір, можуть виграти: купон на 1000 гривень для купівлі літератури у столичній книгарні "Є", аудіолітературний набір (2 диска + 3 книжки) і футболку.
Кінцевий термін реєстрації учасників конкурсу — 15 вересня 2008 року, кінцевий термін збору творів — 31 жовтня 2008 року.
Детальніше про умови конкурсу читайте на сайті http://nbb.com.ua.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини