Ми у Facebook
08.05.2003, 07:39

Соборну “здадуть” у серпні

Відновлення центральної вулиці Рівного набирає обертів — щодня на дорогах та тротуарах працюють, не покладаючи рук, шляховики. Закінчити ж увесь комплекс робіт планують до кінця серпня, повідомили в міському шляхово-експлуатаційному управлінні автомобільних доріг.
За словами начальника управління Віктора Климука, наразі значна частина запланованого ремонту завершена. Приміром, уже профрезерували частину дороги до вул.Дубенської, решту ж вулиці намагатимуться закінчити сьогодні — у День Перемоги шляховики теж святкуватимуть. Що ж стосується руху транспорту, то, вважає пан Климук, рівняни повинні зрозуміти: ремонти, власне, здійснюються для їх же блага. Він сподівається, що роботи не вплинуть значною мірою на рух транспорту, адже до сьогодні серйозних збоїв у розкладах не було. Перекриватимуть вулицю поступово, і, за інформацією Віктора Климука, об’їзний маршрут себе виправдав. Щоправда, пан Климук не зміг відповісти, як же рухатиметься перекритою дорогою електротранспорт, для якого “ліві” дороги у місті не передбачені. У диспетчерській КП “Рівнеелектроавтотранс” повідомили, що іще до вчорашнього дня тролейбуси виходили на свої маршрути і їздили за графіком. Проте у четвер “рогатики”, які рухаються у напрямку від Ювілейного до автовокзалу, мототреку та льонокомбінату, курсувати за звичним маршрутом не змогли. Диспетчер повідомила, що їх робота відновиться уже через день-два, як тільки дозволятиме дорога. Єдиний напрямок, який цими днями працюватиме безперебійно, — мототрек-льонокомбінат.
Віктор Климук сподівається, що якість нових доріг сподобається і власникам авто, і пішоходам, адже до робіт залучені кращі спеціалісти Рівненщини та сусідніх областей. Імовірно, знайде підтримку і розширення вулиці Соборної на відрізку від Театральної площі до Органного залу. Що ж стосується коштів, які витрачаються на ремонт, — сума панові Климуку невідома, адже ініціатива відновлення головної вулиці міста і його фінансування належать Кабміну.





На правах реклами