Ми у Facebook
08.05.2003, 07:39

У Богатирчук-Кривко новий автомобіль. За кошти бюджету

Розбитий першого квітня в автокатастрофі у Рівному службовий автомобіль “ЗАЗ-Славута” заступника міського голови Світлани Богатирчук-Кривко нещодавно рівненські чиновники списали. За неофіційною інформацією, замість нього за бюджетні кошти пані Богатирчук-Кривко купили нове авто марки “ЗАЗ-Леганза” вартістю до 40 тисяч гривень.
Нагадаємо: місяць тому пізно увечері персональний водій начальника міського управління освіти Віталія Новака на службовому авто Світлани Богатирчук-Кривко потрапив в автокатастрофу у районі РУМу, врізавшись у маршрутку. На щастя, ДТП закінчилося без смертельних наслідків для пасажирів маршрутного таксі, але водій потрапив у реанімаційне відділення міської лікарні. Тоді, після аварії, міський голова Рівного Віктор Чайка дав “наганяй” начальнику міського управління освіти Віталію Новаку за те, що його водій використовував службовий автомобіль у позаробочий час. Хоча головний освітянин Рівного насправді на цьому авто не їздив, виправдовуватися довелося саме йому. Сталося це через невеличку службову плутанину.
Коли рік тому Світлана Богатирчук-Кривко обійняла посаду заступника міського голови замість Любомира Гладуна, вона повинна була пересісти у службове авто колишнього шефа. Проте цього не зробила, а продовжувала їздити на службовому автомобілі, яким користувалася, перебуваючи ще на старій посаді. Натомість на автомобілі Гладуна почав їздити пан Новак.





На правах реклами