На Рівненщині податківці перевірили торгові центри
За результатами рейдових перевірок виявлено 53 належним чином не оформлених найманих працівників. Всього донараховано 29,2 тис. грн., в т. ч. податку з доходів фізичних осіб 10,1 тис. грн. За порушення чинного порядку використання реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі застосовано штрафну санкцію 17,5 тис. грн. Про це повідомила Надія Друзюк, начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області на офіційному сайті ДПА в рівненській області.
Податкові органи області продовжують виявляти факти порушень чинного законодавства платниками податків на торгових точках, які мінімізують сплату належних сум податків до бюджету шляхом виплати офіційної заробітної плати меншої за розмір мінімальної заробітної плати, чи на її рівні, а також виявлення фізичних осіб, праця яких використовується субєктами господарювання без укладання трудових угод та без сплати податку з доходів фізичних осіб до бюджету.
Про виявлені факти неоформлення трудових відносин із найманими працівниками податкові органи області інформують територіальну інспекцію праці та органи прокуратури.

Простий рецепт шоколадного чізкейка

Поєднання вишні, вершкового сиру і шоколаду це просто щось неймовірне!
переглядів: 851
Як залишатися молодою якнайдовше: дієві поради від спеціалістів

Медики поділилися секретом, як подовжити молодість.
переглядів: 1046
«Укрзалізниця» запустила офіційні канали для інформування пасажирів приміських поїздів

АТ «Укрзалізниця» зробила ще один крок назустріч пасажирам приміського сполучення, запустивши офіційні інформаційні канали у популярних соціальних мережах – Telegram, Viber та WhatsApp.
переглядів: 317
У Рівному через аварію тимчасово відсутнє водопостачання на двох вулицях

Сьогодні, 6 квітня, з 10:30 у Рівному тимчасово припинено водопостачання на вулицях Здолбунівській та Сердечній.
переглядів: 300
Як точно відміряти борошно без кухонних ваг: практичні поради для кулінарів

У світі кулінарії точність має вирішальне значення, особливо коли йдеться про випічку. Один зайвий грам — і тісто вже не піднімається, а торт втрачає очікувану текстуру. Саме тому так важливо правильно дозувати інгредієнти, зокрема борошно — основу більшості хлібобулочних виробів та десертів.
переглядів: 372