Ми у Facebook
13.03.2011, 08:57

Фіналістки "Міс Рівненщина" створили колекцію одягу з газети "ОГО" [ФОТО]

Проявити дизайнерські здібності випала нагода найкрасивішим дівчатам Рівненщини. Дівчата підготували ексклюзивні сукні на святковий концерт 14 березня у санаторії "Червона калина". Їх красуні зробили зі сторінок "ОГО" власними руками.
Триває підготовка фіналісток четвертого обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина" у санаторії "Червона калина". Тут дівчата готуються до фіналу конкурсу.

Основи модельної справи переймають у професійних вчителів. З конкурсантками працює фіналістка конкурсу "Міс Рівненщина-2008", фіналістка та призерка всеукраїнських та регіональних конкурсів "Міс Західна Україна", "Красуня України", "Міс Україна-Поділля". Тетяна Климець. Майстерність кожної дівчини підтягує і директор конкурсу та агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька.


Хореграфічні номери дівчата репетирують з хореографом-постановником, балетмейстером Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, заслуженим артистом України Олексієм Яришем.
8 березня подарували усім працівникам та гостям санаторію ексклюзивний концерт.

А 11 березня для учасниць четвертого обласного конкурсу "Міс Рівненщина-2011" майстер-клас з публічних виступів провів редактор газети "ОГО" Олексій Кривошеєв.


А вже в понеділок, 14 березня, на них чекає своєрідний модельний іспит - підсумковий концерт для гостей санаторію "Червона калина". Там вони продемонструють оригінальні виходи та постановки. Сукні для першого виходу дівчата власноруч майстрували 12 березня.

- Неодноразово бачила, як майструють сукні з різних підручних матеріалів, проте з газетами випало працювати вперше, - розповіла учасниця конкурсу Катерина Рощук. - Тому перед тим, як майструвати сукню, добре все обдумала. А вже потім приступила до роботи. Переконана, що моя сукня глядачам сподобається.

Натомість учасниця конкурсу Ірина Шахієва досвід дизайнування суконь з газети має:
- Такий вихід ми робили на випускному школи моделей "Панна". Я тоді її три дні клеїла. А зараз довелося робити все швидше. Та ще й іншим конкурсанткам допомогти.
Тож оцінити дизайнерські якості дівчат глядачі зможуть у понеділок на концерті в "Червоній калині".





На правах реклами