Ми у Facebook
14.03.2011, 15:48

Учасниці "Міс Рівненщина" відпрацьовують постановки з професійним хореографом [ФОТО]

Щодня репетирують постановки дефіле учасниці четвертого обласного конкурсу "Міс Рівненщина-2011". З дівчатами працює хореограф-постановник, заслужений артист України Олексій Яриш.
Триває підготовка фіналісток четвертого обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина" у санаторії "Червона калина". Тут дівчата готуються до фіналу конкурсу.

Хореографічні номери дівчата репетирують з хореографом-постановником, балетмейстером Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру, заслуженим артистом України Олексієм Яришем.

Основи модельної справи переймають у професійних учителів. З конкурсантками працює фіналістка конкурсу "Міс Рівненщина-2008", фіналістка та призерка всеукраїнських та регіональних конкурсів "Міс Західна Україна", "Красуня України", "Міс Україна-Поділля" Тетяна Климець. Майстерність кожної дівчини підтягує і директор конкурсу та агентства моделей "Панна" Вікторія Дембіцька.





8 Березня подарували усім працівникам та гостям санаторію ексклюзивний концерт.
А 11 березня для учасниць четвертого обласного конкурсу "Міс Рівненщина-2011" майстер-клас з публічних виступів провів редактор газети "ОГО" Олексій Кривошеєв.
А сьогодні, 14 березня, на них чекає своєрідний модельний іспит — підсумковий концерт для гостей санаторію "Червона калина". Там вони продемонструють оригінальні виходи та постановки. Сукні для першого виходу дівчата власноруч майстрували 12 березня.
Побачити фото та відеоролики за участю фіналісток конкурсу та всю інформацію про підготовку дівчат у "Червоній калині" можна на порталі OGO.ua. А фінал конкурсу відбудеться 23 березня у Рівненському обмуздрамтеатрі. На глядачів чекають оригінальні виходи та постановки дефіле, виступи зірок естради та незабутній вечір у компанії одного з найкращих шоуменів України Кузьми Скрябіна.





На правах реклами