Ми у Facebook
04.10.2011, 15:01

До 19-річчя газети “ОГО” журналісти стали донорами

Добру традицію здавати донорську кров до дня народження газети “ОГО” продовжили й цього року. Відзначаючи 19-ту річницю, працівники редакції відправились на Рівненську обласну станцію переливання крові, аби здати кров, що у майбутньому допоможе врятувати чиєсь здоров'я, а, може, й життя.
19-ту річницю заснування газета "ОГО" відзначає 2 жовтня. Уже традиційно до святкування дня народження працівники редакції та журналісти здають кров у Рівненській обласній станції переливання крові.

Цього року в акції взяли участь як досвідчені донори, так і початківці, що здавали кров уперше:



— Я давно планувала стати донором і здати кров, — розповідає кореспондент ВД “ОГО” Тамара Попова. — Але трохи боялася, що буде неприємно або боляче. Водночас я розуміла, що рано чи пізно маю це зробити, тому цього року вирішила долучитись до акції. Як виявилось, це не настільки страшно, як мені здавалося. Здала 250 мл крові. Ніяких негативних відчуттів чи погіршення самопочуття я не відчула. Дуже приємно усвідомлювати, що цей мій посильний внесок може комусь допомогти чи врятувати життя. Раджу всім, хто не має протипоказань, також долучатися до здачі донорської крові.



Засновник Видавничого дому “ОГО” Віктор Данилов, що також долучився до здачі крові, відзначив, що така благодійна акція була започаткована більше 10 років тому, й надалі буде продовжуватись, оскільки здача донорської крові — це добра й благородна справа. Також він зазначив, що наступного року, коли відзначатиметься 20-та річниця, до акції долучаться як мінімум 20 працівників ВД “ОГО”.



— Ще раз хочемо висловити подяку усім небайдужим працівникам ВД “ОГО”, телеканалу “Рівне 1” та друкарні “Друк Волині”, що долучилися до проведення цієї акції, — сказав засновник ВД “ОГО” Віктор Данилов. — Сподіваємося, що у такий спосіб ми зможемо допомогти усім, хто потребує підтримки, зокрема, донорської крові.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ