Ми у Facebook
19.06.2012, 10:17

Юних рівненських красунь відзначили на "Перлині країни-2012" [+Фото]

Дві юні рівненські моделі агентства "Панна" стали фіналістками конкурсу краси "Перлина країни OPEN-2012". Вікторія Сорокіна стала кращою міні-моделлю глядацьких симпатій конкурсу, а Дарина Ковальчук — першою віце міні-модель "Перлина країни OPEN 2012".
Для обох маленьких моделей "Перлина країни" не перший конкурс. 10-річна Дарина Ковальчук вигравала конкурс "Міні-міс Випускниця" та була фіналісткою конкурсу "Міні-міс Україна". А 9-річна Вікторія Сорокіна брала участь у конкурсі "Принцеса України — Дюймовочка".



— Конкурс "Перлина країни" відбувся в Кіровограді. А фінальне шоу провели у місцевому дендропарку. До конкурсу готувались три дні. Дуже допоміг досвід участі у попередніх конкурсах та навчання в школі моделей, — розповіла Дарина Ковальчук.



У конкурсі змагались 30 учасників у декількох категоріях з усіх куточків України. Свою красу та майстерність дівчата презентували у трьох виходах — уніформі конкурсу, національних костюмах та вечірніх сукнях.



У підсумку Вікторія Сорокіна стала кращою міні-моделлю глядацьких симпатій конкурсу, а Дарина Ковальчук — першою віце-міні-моделлю "Перлина країни OPEN 2012". Байдикувати далі не збираються, адже на конкурсі отримали запрошення на фестиваль ТV Star, який відбудеться у жовтні в турецькій Анталії.



Тим часом на Рівненщині проведуть новий конкурс для маленьких моделей. За словами директора агентства моделей "Панна" Вікторії Дембіцької, зараз команда однодумців працює над проведенням восени конкурсу "Міні-міс Рівненщина".







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ