Ми у Facebook
19.12.2012, 16:05

Сьогодні відкриють головну ялинку Рівного [Анонс]

Сьогодні, 19 грудня, о 17:00 відбудеться відкриття головної ялинки міста. Для рівнян міська влада підготувала не тільки концерту програму та конкурси, а й презентацію ексклюзивних різдвяних ангелів.
Нагадаємо, що головну ялинку області привезли з Костопільщини. Її висота сягає 25 метрів, її вік — 83 роки. За словами заступника міського голови Рівного Галини Кульчинської, цьогоріч керівники міста вирішили "освіжити" експозицію біля головної ялинки міста.

— Ми не стали купувати китайські іграшки чи скульптури, а вирішили створити щось своє - руками митців міста, — наголосила Галина Кульчинська. — Для цього обрали головну різдвяну тематику — янголів. Втілити в життя задум взялися майстри Рівненської художньої школи.



Автором ескізів янголів стали рівненські майстрині - Наталія Дребот та Інга Буянова.
Виготовляли янголів у Рівненській художній школі під керівництвом директора Артура Мартиненка. Презентуватимуть композиції під час відкриття головної ялинки Рівного.



Сюрпризи чекають на рівнян і в Новорічну ніч з 21:00 до 3 години ночі на майдані Незалежності триватиме повноцінна "жива" концертна програма. А в переддень Різдва у місті встановлять чотириметрового дідуха. У період новорічно-різдвяних свят запланували провести і перший у місті фестиваль вертепів "Нова радість стала".

Тим часом міські комунальники посилено очищають головний майдан міста від снігових заметів. За словами міського голови Володимира Хомка, очистити площу мають до початку урочистостей з відкриття головної ялинки.






На правах реклами