Ми у Facebook
21.02.2013, 14:50

На Рівненщині повісилась школярка, на долоні написавши передсмертну записку

Трагедія сталась у середу, 20 лютого, у селі Малинівка Гощанського району. Обставини цієї події продовжують з’ясовувати слідчі Гощанського райвідділу внутрішніх справ.
— 14-річну Анастасію знайшов після обіду вітчим на горищі у будинку, де вона проживала. Обставини смерті школярки-восьмикласниці ще встановлюються, — повідомила Катерина Попенко із СЗГ УМВСУ в Рівненській області.

Подробиці трагедії на Тернопільщині. Чому повісилась школярка?

Відомості про самогубство 14-річної Анастасії — восьмикласниці з села Малинівка Гощанського району внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Обставини трагедії продовжують з’ясовувати слідчі Гощанського райвідділу внутрішніх справ. Про причини, які змусили дівчину-підлітка накласти на себе руки, ще нічого достеменно не відомо, пише www.rivnepost.rv.ua.

— Учора восьмикласниця ще була у школі, і там начебто жодних проблем з навчанням не мала. Невідомо допоки й про якісь конфлікти дівчинки з друзями чи іншими школярами, про якісь переживання, пов’язаних із підлітковою закоханістю, — повідомив прокурор Гощанського району Ярослав Кв’ятковський. — Вдома теж, начебто ніщо не віщувало непоправного — сім’я цілком благополучна. Троє дітей — восьмикласниця та семи і двох років молодші братик й сестричка, мати перебуває в декретній відпустці по догляду за дитиною, вітчим — працює охоронцем на одному з підприємств… Вчора близько 16:00 мати дівчинки зауважила, що чомусь відкриті двері на горище, вітчим пішов глянути, а там… Дівчинка висіла на горищі у зашморгу із пояса від плаття… Чоловік кинувся рятувати, але було вже пізно… Про якісь передсмертні записки ще невідомо, єдине — на долоні дитина написала: «Я люблю вас усіх!»…





На правах реклами