Ми у Facebook
28.03.2013, 22:39

Мінус 3,5 кілограма за тиждень! [+Фото]

Підведемо підсумки за тиждень. Стаємо на ваги - 99,5 кілограм! Це ж мінус 3,5 кілограма! Відмінний початок! Отже пора ділитися першими секретами.
Підведемо підсумки за тиждень. Стаємо на ваги - 99,5 кілограмів! Це ж мінус 3,5 кілограма! Відмінний початок! Отже, пора ділитися першими секретами.

Прочитавши поради зірок, я відмовився від солодкого, як Микола Басков, від мучного і алкоголю, як Михайло Поплавський. Попрощався з шоколадним печивом і традиційним пивом на вихідних.

Як худнуть зірки

Став змушувати себе обідати. До цього їв два рази в день - добрий сніданок і пізня вечеря, який містив ще й обід. Тепер на сніданок -- вівсянка і салат з буряка, на обід -- тільки друга страва, а на вечерю - суп. Чомусь згадалися слова генералісимуса Олександра Суворова: «Сніданок з'їж сам, обід - поділися з товаришем, а вечерю віддай ворогу!».



І найголовніше! Перед кожним прийомом їжі випиваю склянку води, а під час трапези ретельно пережовую її. Виявляється,це найдешевший спосіб схуднути! Китайська мудрість говорить: тверду їжу треба пити, рідку - жувати. Просто травлення починається вже в роті. Будь-яка їжа, що потрапляє в рот, повинна бути дуже ретельно змочена слиною, навіть, вода! У слині міститься білок - амілаза, який сприяє розщепленню складних вуглеводів на прості вже в роті. До того ж, як показали дослідження вчених, якщо людина замість 12 разів буде жувати їжу 40 разів, то калорійність його раціону харчування знижується на 12%.

Чоловіче схуднення – це модно!

А тепер трохи теорії. У гіпоталамусі нашого мозку розташовані нейрони, яким необхідний гормон гістамін, що починає вироблятися тільки після того, як людина починає жувати. Гістамін передає в нейрони мозку сигнали про насичення. Але ці сигнали досягають гіпоталамуса тільки через 20 хвилин (!) з початку трапези, тому до цього часу людина продовжує їсти. А тепер уявіть, що приходячи з роботи пізно ввечері ви відкриваєте холодильник і… знищуєте все, що потрапляє на очі :-).



Ну що ж, до зняття ганебного клейма «Перша стадія ожиріння» залишається 4,5 кілограма. Початок відмінний, сподіваюся через тиждень ви побачите зовсім інші фотографії.

А якщо у вас є цікава історія схуднення - пишіть в коментарі. Обговоримо!





На правах реклами