Ми у Facebook
20.04.2013, 23:59

Мінус 10 кілограмів за місяць!

Сьогодні рівно місяць минув від початку першої публікації в нашій рубриці «Чоловіче схуднення». У першу чергу - контрольне зважування. Результат - 93,7 кілограма. Це мінус 10 кіло за один місяць! Колеги на роботі, знайомі, які «відростили» живіт, мене вже питають про рецепти схуднення.
Думаю, що варто пригадати, як все відбувалося. Отже. Для початку, за порадою наших зірок, я відмовився від солодкого, алкоголю і виробів з борошна (хіба що невелика скибочка з обідом учорашньої випічки, сухе печиво, в основному, дієтичне). А за «рецептом» Алли Пугачової став перед кожним основним прийомом їжі пити 1 стакан кефіру (правда, до методики 25-го кадру я ще не вдавався). Також вирішив не вживати смажені страви.

Як худнуть зірки

Намагаюсь їсти п'ять разів на день. Це для того, щоб не перетворювати пізню вечерю в бенкет з N-цяти страв (як це зазвичай відбувалося). На запитання «Ти голодуєш? А що ти їси?» відповідаю: «Ні, я не ходжу голодний, інакше би просто не зміг працювати».

Моє звичайне меню на день:
Сніданок: склянка кефіру, вівсянка, варений буряк (морква, цвітна капуста). Усе приправляю декількома краплями оливкової олії.
Другий сніданок: чай, яблуко або банан, можливо печиво.
Обід: склянка кефіру, перша страва, шматок вареного, парового, печеного, тушкованого без приправ м'яса курки (телятини, кролятини) або риба такого ж засобу приготування (креветки) гречана каша (рис або яка-небудь інша каша), свіжі овочі. Звичайно, можливі й інші вироби з м’яса та риби у вигляді котлеток, тефтельок, рулетиків тощо. На жаль, на роботі не виходить їсти першу страву саме в обід. Це вдається лише на вихідних. Тому вона переноситься на вечерю. До речі, у перші страви при готуванні не додаємо зажарки.
Полуденок: кисломолочний сир із сухофруктами або чай, компот із нездобним печивом.
Вечеря: склянка кефіру, перша страва (якщо не було на обід) або трохи м'яса чи риби з гарніром та овочами.

Чоловіче схуднення – це модно!

П’ю багато води. Але це буде окреме дослідження під назвою «Як правильно пити воду?». Зарядка вранці протягом 5-10 хвилин.

Тепер найцікавіше. Треба довго жувати. Попереджаю відразу - це дуже важко, особливо коли голодний. Та з часом звикаєш, і здається, що так робив усе життя. І смак їжї зовсім інший!

Типові помилки при схудненні

Раніше пив каву з півтора чайними ложками цукру. Тепер вистачає і половини ложки. Коли дуже хочеться солодкого, то допомагає відділ «Дієтичне харчування». Сподобалось вівсяне печиво та козинаки. Тут цукор замінений фруктозою.

Головне – потрібно усвідомити, що твоє життя зміниться, назад дороги немає. Або хочеш бути здоровим і відмінно виглядати, чи ... Якщо перший етап пройдено, то тепер необхідно поставити перед собою мету: не зупинятися, не зірватися. Спробую збільшити навантаження. Якщо бігати буде складно, то «осідлаю» велосипед.



До речі, мій результат у два рази краще, ніж у телеведучого «1+1» Руслана Сенічкіна, який за допомогою персонального тренера скинув 5 кг за місяць.





На правах реклами