Ми у Facebook
03.06.2013, 18:15

Фан-зона у Рівному в дощ зібрала понад сотню вболівальників [+Фото]

Знову літо й знову великий футбол. Пам'ятаючи футбольне ЄВРО-2012, у Рівному на час матчів збірної України вирішили відновити роботу футбольної фан-зони. На перший же матч у фан-зону, незважаючи на дощ, прийшли понад сто відданих вболівальників.
Національна збірна України з футболу провела "генеральну репетицію" перед відповідальною грою проти збірної Чорногорії у рамках відбору до Чемпіонату світу 2014 року.

Як готова команда до бою з Чорногорією - побачили й рівненські вболівальники, які прийшли підтримати команду до рівненської фан-зони.

Ні дощ, ні холод рівненських фанів не відлякав.



Упродовж усієї гри гаряче підтримували збірну.

Багато уболівальників й атрибутикою "озброїлись" - у фан-зоні майоріли національні та повстанські прапори та футбольні шарфи ("рози").



Більшість фанів пам'ятають, як торік трансляцію матчу Україна - Швеція довелося не дивитися, а слухати. Цього разу з "картинкою" все було гаразд, тільки от через відносно ранній початок матчу (21.00) майже весь перший тайм вона була дуже-дуже блідою, через те, що надворі світло.



Рівненські фани збірну підтримували досить енергійно й голосно, а наприкінці матчу заспівали гімн України.



Не забули рівненські вболівальники й про своїх побратимів - уболівальників київського "Динамо" Дмитра і Сергія Павличенків, які нині знаходяться за гратами. З-поміж футбольних гасел пролунало й "Свободу чесним! Свободу Павличенкам!".



Чи відчули українські футболісти енергетику рівненської фан-зони залишається лише здогадуватись. Матч закінчився нічиєю 0:0.



Такий результат, зважаючи на товариський характер гри, фанів не засмутив й вони вирішили пройти фан-маршем до пам'ятника Т.Шевченку, що на майдані Незалежності.



Наступного разу рівненська фан-зона запрацює у п'ятницю, 7 червня. Тоді рівненські фани зможуть побачити пряму трансляцію матчу Чорногорія - Україна, який розпочнеться о 21.30.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ