Ми у Facebook
05.06.2013, 18:06

Запитайте у головного податківця Рівненщини!

На порталі OGO.ua відбудеться інтернет-конференція з начальником Головного управління Міністерства доходів і зборів у Рівненській області Ігорем Скоріковим. Запитайте новопризначеного головного податківця Рівненщини про те, що цікавить саме вас!
Матеріал про новопризначеного керівника новоствореного Головного управління Міндоходів, у яке реорганізували Державну податкову службу у Рівненській області, викликав чималий резонанс серед читачів порталу - і за кількістю переглядів, і за активністю коментування. Відтак, ми вирішили продовжити тему і дати всім бажаючим читачам порталу OGO.ua можливість поставити свої запитання новопризначеному головному податківцю Рівненщини з допомогою інтернет-конференції. Її тема - «Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів».

Територіальні органи новоствореного Міністерства доходів і зборів України уже розпочали свою офіційну діяльність. Серед них і Головне управління Міндоходів у Рівненській області. Свої запитання про створення, діяльність, функції та завдання Головного управління Міндоходів у області ви можете поставити керівнику управління в коментарях до цього матеріалу. Відповіді будуть опубліковані на порталі OGO.ua з понеділка, 10 червня.

Увага! Запитання приймаються до п'ятниці, 7 червня, до 12 години. Їх потрібно ставити у коментарях до цього матеріалу.

Рівненські журналісти поспілкувались онлайн з головним податківцем України

Новий головний податківець Рівненщини — із Луганська

Податковий календар на червень 2013 року





На правах реклами