Ми у Facebook
05.07.2013, 12:04

Учасниці конкурсу вишиванок: “Вишиванка — найгарніший одяг для українки!”

Алла: "Моя вишиванка - з Карпат!"

Триває конкурс "Моя вишиванка найкраща", який газета "ОГО" оголосила до Дня Незалежності України. Переможець конкурсу потрапить на обкладинку святкового номера "ОГО". У перші три дні до нас прийшло багато гарних фото. Отож, знайомтеся з новими красунями у вишиванках!
Алла - нова учасниця нашого конкурсу. Дівчина любить активний відпочинок, особливо у горах. “Відвідуючи Карпати, дуже важко не купити собі якусь нову гарну річ, - зізнається конкурсантка. - Моя вишиванка саме звідти!”.

Ще одна учасниця конкурсу “Моя вишиванка найкраща” - Олена Рубель. Вишиванку свою дівчина отримала у подарунок від батьків, тому цінність її завдяки цьому тільки зростає. Олена переконана: “Тільки вишиванка так підкреслює красу українки!”.

А чи зможуть 24 серпня Алла чи Олена з гордістю сказати “Моя вишиванка найкраща!” - дізнаємось за результатами інтернет-голосування, яке розпочнеться на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua 1 серпня.

А до того часу ми приймаємо фото на конкурс - і знайомимо вас із його учасниками!

Алла: "Моя вишиванка - з Карпат!"
Алла: "Моя вишиванка - з Карпат!"


Олена Рубель: “Тільки вишиванка так підкреслює красу українки!”
Олена Рубель: “Тільки вишиванка так підкреслює красу українки!”


Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!

Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

Наймолодша учасниця конкурсу вишиванок. Знайомтеся!

До конкурсу вишиванок рівняни долучаються cім'ями!

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ