Ми у Facebook
09.07.2013, 11:03

Вишиванка – одяг активних рівнян!

Конкурс «Моя вишиванка найкраща» набирає обертів. До нас долучаються учасники різного віку, які мають найрізноманітніші захоплення. Але всіх їх об’єднує бажання – побачити своє фото на першій сторінці газети «ОГО». Троє наших наступних учасників переконані: «Вишиванка – одяг активних рівнян!».
Ірина Федоренко – прихильниця активного відпочинку та занять спортом. Дівчина займається гімнастикою, акробатикою та народною хореографією.

«У народних танцях відкривається колорит українського народу, - розповідає Ірина. – На фото я у національному костюмі, який використовую під час виступів. Я впевнена, що українські костюми – це наше багатство, яким ми повинні пишатися».

Микола та Ірина Мокрики – брат і сестра. Молоді люди займаються громадською діяльністю, яку поєднують з активним студентським життям. Микола та Ірина – члени громадської організації «ЗЕОН», захоплюються журналістикою та долучаються до всього цікавого та корисного, що є довкола.

«Національні українські мотиви – це наше головне надбання, тому ми повинні їх зберігати й примножувати», - переконані Микола та Ірина Мокрики.



Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!



Наймолодша учасниця конкурсу вишиванок. Знайомтеся!

Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

До конкурсу вишиванок рівняни долучаються cім'ями!

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

Учасниці конкурсу вишиванок: “Вишиванка — найгарніший одяг для українки!”

Нагадаємо, що фото на конкурс ми приймаємо до кінця місяця, а з 1 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування. І напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща!"

Юні кавалери у вишиванках

Візьміть участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща!"

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ





На правах реклами