Ми у Facebook
06.08.2013, 16:46

У Врадіївці батько вистрілив з рушниці в сина-міліціонера

У Врадіївці (Миколаївська область) чоловік вистрілив з мисливської рушниці в свого 24-річного сина, який працює дільничним інспектором міліції. Про це у вівторок, 6 серпня, повідомляє прес-служба управління МВС у Миколаївській області.
За даними міліції, вночі у Врадіївську центральну районну лікарню потрапив 24-річний громадянин з вогнепальним пораненням дробом передньої стінки живота. Оперативники встановили, що потерпілий працює дільничним інспектором міліції одного з міськвідділів УМВС України в Миколаївській області, а проживає у Врадіївському районі разом з батьками.

Як розповів потерпілий, вночі він почув, що його батько свариться з матір'ю. Вийшовши у двір свого будинку, працівник міліції почав заспокоювати батька. Під час сварки батько вистрілив своєму синові в живіт з мисливської рушниці. Зараз стан потерпілого стабільний.

На Миколаївщині затримали другого можливого ґвалтівника

Працівники міліції затримали батька потерпілого та вилучили мисливську рушницю. Як з'ясувалося, у чоловіка був дозвіл на її зберігання.

Слідчим відділенням Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області розпочате кримінальне провадження за ст.115 ч.1 (умисне вбивство), ст.15 ч.2 КК України (замах на вбивство).

Як повідомляв OGO.ua, в ніч на 27 червня у Врадіївці (Миколаївська область) була зґвалтована і по-звірячому побита 29-річна мешканка селища Ірина Крашкова. За підозрою затримано двох співробітників міліції, Дмитра Поліщука та Євгена Дрижака, а також Сергія Рябиненка – лісника, який підробляє таксистом.

9 липня були оприлюднені перші висновки експертів – вони виявили кров Ірини Крашкової в машині Рябиненка. Міліціонери Поліщук та Дрижак заперечували свою причетність до злочину.

Рівняни прийшли під стіни управління МВС на підтримку мешканців Врадіївки

Станом на 22 липня було проведено близько 30 експертиз, результати яких підтвердили причетність всіх трьох затриманих до злочину проти Ірини Крашкової.

Водночас перевірка підозрюваних на детекторі брехні показала, що Євген Дрижак не бреше про свою непричетність до зґвалтування Ірини Крашкової.

5 серпня Євгену Дрижаку, Дмитру Поліщуку та Сергію Рябіненку – оголошено про підозру в спробі навмисного вбивства з метою приховання іншого злочину.





На правах реклами