Ми у Facebook
06.09.2013, 10:59

Рівненські красуні та закордонні квартири - безліч цікавого у свіжому номері "ОГО"!

Які нововведення до Податкового кодексу вступили в дію? Які футбольні клуби України - найпопулярніші? Які нові дорожні знаки з'явились у Рівному? Про це та багато іншого - у свіжому номері "ОГО", який уже надійшов у продаж. Дізнайтесь більше!
Тема цього номера "ОГО", що вийшов у середу, 4 вересня, - ціни на нерухомість. Журналіст газети порівняв вартість житла у Рівному - і на різних континентах світу. Ціни, фото і деталі - на кольоровому розвороті "ОГО".

А тим часом громадські активісти влаштували оригінальну акцію в рівненському парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка - прагнучи привернути увагу до суперечки навколо землі, на якій розмістився літній майданчик ресторану "Ліон", вони влаштували там... пікнік. Чим закінчилась акція - читайте у свіжому номері "ОГО".

Того ж дня, 1 вересня, отримав свій диплом і подарунок переможець фотоконкурсу "Я - стильний школяр", який "ОГО" проводило до Дня знань. Знайомство з переможцем інтернет-голосування - на сторінках тижневика "ОГО"!



"Я - стильний школяр": переможця конкурсу нагороджено!

А у Міжнародний день краси, 9 вересня, оберуть "Перлину Рівного" - переможницю міського конкурсу краси, який вперше відбувся ще у 2006 році. Що нового в цьогорічному конкурсі, як і де він проходитиме нинішнього разу, - дізнаєтесь на сторінках "ОГО"!



"Перлина Рівного-2013": благодійні квитки та доставка на лімузині

Також у свіжому номері "ОГО" - ще багато цікавої та корисної інформації. Усе - для того, аби допомогти читачам газети жити і працювати успішніше!

Новини Рівного та України, оголошення та реклама на сторінках тижневика "ОГО" допоможуть вам не лише краще зорієнтуватись у інформаційному просторі, а й вигідно купити чи продати будь-що, обрати потрібний вам товар або послугу з-поміж безлічі привабливих пропозицій.

Запитуйте свіжий номер "ОГО" у газетних кіосках мережі "ОГОпрес", беріть участь у наших конкурсах, пропонуйте нашим журналістам свої теми в коментарях на порталі - і до зустрічі на сторінках "ОГО"!





На правах реклами