Ми у Facebook
12.10.2013, 20:49

Рівнянам загрожує тропічний циклон [+Відео]

Щоправда, лише тим, хто цими днями опиниться в Індії та Бангладеш. До східного узбережжя Індії та південної частини Бангладеш наближається надзвичайно небезпечний тропічний циклон «Файлін».
Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України, які перебувають на території цих країн, а також тим, хто планує їх відвідати, утриматися від відвідання південної частини Бангладеш, а також східних індійських штатів Західна Бенгалія, Одіша та Андхра-Прадеш 12-14 жовтня. Також МЗС радить українцям постійно відслідковувати повідомлення місцевих органів про розвиток ситуації, а також бути готовим до екстреної евакуації з небезпечних зон дії циклону та, у випадку її проведення, дотримуватись інструкцій рятувальних служб.

Відео tvr.by про циклон в Індії

У разі необхідності отримання відповідної допомоги, громадянам України слід звертатися до Посольства України в Індії за телефоном: +91 844 737 9 434.

Їдемо за кордон: куди рівнян пускають без віз

Також у зовнішньополітичному відомстві України нагадали про функціонування в МЗС цілодобової гарячої лінії +38 044 238 16 57.

5 чудес світу, які можуть зникнути

Тропічний циклон - це тип циклону або погодної системи низького тиску, що виникає над теплою морською поверхнею та супроводжується потужними грозами, випадінням зливових опадів і вітрами штормової сили. Тропічні циклони отримують енергію через підняття вологого повітря угору, конденсацію водяних пар у вигляді дощів та опускання сухішого повітря, що отримується в цьому процесі, униз.

Фото з сайту newsfilber.com





На правах реклами