Ми у Facebook
23.10.2013, 02:49

Модниці Рівного, готуйтеся зустрічати весну і літо 2014! [+Фото]

Колекція Chanel весна-літо 2014

Мода – це миттєве примхливе явище. Воно має властивість дуже швидко змінюватись, але сучасна жінка повинна встигати всюди, як завжди. Ось і цієї осені модниці вже готуються до… наступних весни та літа.
2013-й ще не закінчився, а французькі дизайнери вже готуються до зустрічі весни і літа! Найавторитетніший Тиждень моди в Парижі представив нові колекції Chanel, Lanvin, Hermes, Christian Dior, Elie Saab, Valentino та інших відомих майстрів моди.

Новий тренд: жінки в чоловічих образах

Паризькі подіуми диктують вражаючі тенденції весни-літа майбутнього року: напівпрозорі повітряні тканини, природні м'які відтінки, елегантний стиль денді. 80-ті роки з широкими пасами, ланцюгами, шкірою і великими принтами так само привертають увагу Balmain. Моделі білого кольору з класичного твіду, але в сучасних тенденціях, були показані Chanel. Фігурні вирізи елегантних суконь від Christian Dior, не менш розкішні вбрання і маленьке біле плаття дизайнера Elie Saab стали яскравими заявами Тижня моди.

Як оригінально зав’язати шарф? [ВІДЕОУРОКИ]

Акцент на талії в моделях золотого кольору для коктейльної вечірки - родзинка від Giambattista Valli. Брючні костюми а-ля 80-ті, як альтернатива вечірній сукні, були виставлені на подіумі Lanvin. Ця тема продовжена Nina Ricci в стилі денді з вкороченими штанями.







Зворушливі, але в той же час, сексуальні сукні-комбінації Stella McCartney, загадковий напівпрозорий мереживний костюм Valentino з вишивкою і шоу Будинку Hermes на тему джунглів завершили весняно-літні покази 2014 року.















А як ви, прекрасні рівнянки, ставитесь до сучасної моди? Чи згодні ви з позицією завжди наслідувати її, не дивлячись ні на що? Пишіть – поспілкуємося!










На правах реклами