Ми у Facebook
17.11.2013, 06:43

"Х-фактор 4": шоу залишив підопічний Ірини Дубцової [+Відео]

У суботу, 16 листопада, відбувся четвертий прямий ефір наймасштабнішого вокального шоу країни «Х-фактор». Його тема - популярні хіти останніх 5 років. Хто залишив шоу, а хто продовжить боротьбу - читайте далі! І дивіться відео з виступами всіх учасників!
Окрім конкурсантів, на сцені проекту виступили переможець конкурсу «Х-фактор Онлайн» Микита Шкурдь, і, звичайно ж, запрошена зірка - Артем Семенов. Артем - учасник шоу "Україна має талант", де у 2009 році виборов друге місце.

Нагадаємо, перший прямий ефір четвертого сезону шоу "X-фактор" відбувся на телеканалі СТБ 26 жовтня. На фантастичній сцені проекту з'явились Михайло Мостовий, Євген Шпаченко, Сергій Гладир, Дарія Ковтун, Марія Кацева, Анастасія Рубцова, Микита Ломакін, Олександр Порядинський, Данило Рувинський, дует "Two Voices", квартет "Клей Угрюмого" та тріо "Тріода". Після першого прямого ефіру 26 жовтня проект залишив Євген Шпаченко, 2 листопада - Анастасія Рубцова, а минулого тижня - колектив «Клей Угрюмого». За крок від вильоту опинився підопічний Ірини Дубцової Микита Ломакін. Сайту СТБ хлопець пообіцяв, що його майбутній виступ має допомогти йому реабілітуватися за невдачу на минулому ефірі. Цього разу Микита виконав ліричну баладу "Девочка на шаре" з репертуару Стаса П'єхи. Також ліричну пісню про жінку і кохання до неї у своєму виконанні продемонстрував підопічний Сергія Сосєдова - стоматолог Сергій Гладир. «Образом своїм я навряд чи здивую, - розповідав Сергій напередодні ефіру. - Цього разу на сцену я вийду в якості люблячого чоловіка. Не приховую, мені це близько, адже образ відповідає дійсності (сміється)". А ось хто вирішив спробувати здивувати кардинально протилежним минулому ефіру образом, так це Марія Кацева. Вона навіть назвала його відповідно - «Антибарбі». Марія виконала пісню "Я все еще помню" з репертуару Тіни Кароль.

"Х-фактор": як співають переможці шоу в різних країнах [+Відео]

У ніч із 16 на 17 листопада в прямому ефірі "Х-фактору" стало відомо, що за результатами глядацького голосування до наступного етапу проекту проходять Сергій Гладир, дует "Two voices", Данило Рувинський, Михайло Мостовий, Дарія Ковтун, гурт "Тріода" та Олександр Порядинський. Натомість найменше голосів телеглядачів отримали на свою підтримку Марія Кацева та Микита Ломакін. Їм довелося заспівати ще раз, аби довести своє право залишитись у проекті. "Одна пісня - один шанс врятувати ситуацію для кожного з номінантів", - констатувала ведуча Оксана Марченко.

Продюсер "X-фактор", "Україна має талант-3": "У Рівному багата культура підприємництва" [+ІНТЕРВ'Ю]

У підсумку, судді віддали перевагу Марії Кацевій, отже Микита Ломакін таки покинув проект.

Давайте разом переглянемо окремі відеофрагменти четвертого прямого ефіру проекту "Х-фактор"!

Микита Ломакін


Четвертий сезон шоу "Х-фактор" стартував!

Сергій Гладир


У Рівному на кастингу "Х-фактор" вокальні таланти виборювали право називатися найкащими вокалістами країни

Олександр Порядинський


Марія Кацева


На Рівненщині хлопець пішов з дому, бо хотів потрапити на "Х-Фактор"

Дует "Two Voices"


Дарія Ковтун


Михайло Мостовий


Гурт "Тріода"


Данило Рувинський


Шоу "Х-фактор" стартувало трохи більше трьох років тому - 4 вересня 2010 року. Сам формат шоу народився не в Україні - "Х-фактор" розпочався у Великобританії 2004 року, і свою версію проекту зробило вже більше 40 країн. Нагадаємо, що переможцем першого сезону шоу став Олексій Кузнєцов. Другого сезону - Віктор Романченко. Перемогу в «Х-фактор-3» здобула Аїда Ніколайчук.

Жителька Рівненщини "порвала" телешоу та стала зіркою інтернету [+Відео]

Використана інформація "ТелеПростір"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ