Ми у Facebook
09.12.2013, 11:53

Що таке топпер, і від яких неприємностей він може вас уберегти? [+Відео]

Вам не подобається жорсткість вашого матраца? Або диван виявився не таким зручним? Не біда! Найпростіше і дешеве, а отже, краще рішення проблеми - купити наматрацник, або топпер.
«Останнім часом тільки і чую від подруг, у телерекламі про топпери. Чи варто його мати вдома?» - піднімає питання мешканка міста Рівного Лілія В.



Насамперед, слово "топпер" не слід плутати зі словом "тапер" - піаніст з салону на Дикому Заході. Топпер або наматрацник - це виріб, який одягається на матрац зверху з метою захисту вашого ліжка, а заодно і додання йому додаткового комфорту.

Як же працюють топпери?



Прощавайте, нерівності
Нову м'якість і пружність вашому ліжку надають особливі матеріали. Це дивовижна піна з пам'яттю, що вміє приймати будь-яку форму під дією температури вашого тіла, а коли ви встаєте, поступово повертається у вихідне положення. На такій поверхні м'язи і зв'язки відпочивають, позбувшись від застарілої напруги - ви буквально не відчуваєте ваги власного тіла!

Як рівнянам гарно виспатися?

Гігієнічність
Ще одна явна вигода, яку отримує власник наматрацника - спокійний сон в чистоті та свіжості. Топпери розроблені спеціально для того, щоб допомогти вашому матрацу уникнути контакту з брудом, пилом, бактеріями, рідинами та іншими малопривабливими явищами побуту. Зокрема, вони вберігають вас від алергенів і дозволяють не надто турбуватися про шерсть домашніх улюбленців. А при необхідності покриття легко знімається для прання - так набагато зручніше, ніж намагатися відіпрати сам матрац.

Домашній одяг — геть старі халати!



Мистецтво спрощувати
Якщо ортопедичний матрац для вас - все ще недосяжна мрія, а продавлений диван - сувора правда життя, то наматрацник стає реальним виходом із ситуації. Просто покладіть його поверх старого. Силіконові вкраплення на нижній стороні надійно утримують топпер на місці, захищаючи його від ковзання.



Як рівнянкам доглядати за обличчям взимку?

Посмішка дня

- Цікаво, чим відрізняється ортопедичний матрац від анатомічного?
- На ортопедичному спати корисно, а на анатомічному - приємно.
- Зрозуміло. Отже, у мене ортопедична дружина і анатомічна секретарка.





На правах реклами