Ми у Facebook
12.12.2013, 23:33

"Зважені та щасливі-3": шоу покинув найлегший чоловік проекту

Після минулого тижня на проекті залишилося шість учасників. Кожен з них пройшов великий шлях, адже від неповоротких людей вони перетворилися на впевнених переможців. Хто покинув проект "Зважені та щасливі-3" за два тижні до фіналу? Дізнаєтесь далі!
Атмосфера в тренувальному таборі з кожним тижнем стає все більш напруженою, адже кожен з учасників не хоче залишити проект за півкроку до фіналу.

Цього тижня учасників випробовували висотою. Кожен із зважених повинен був подолати страхи, показати свою впевненість та піднятися на висоту 38 метрів. Ігор відмовився від виконання завдання, саме тому він отримав покарання у вигляді +3 кілограми.

Шоу "Зважені та щасливі-3": хто залишив проект цього разу? [Фото+Відео]

На фінальному зважуванні учасники показали не найкращі, проте хороші результати. Адже тепер їм важче скидати багато зайвих кілограмів.

Під жовту лінію сьогодні потрапили Олексій, який скинув 0 кілограмів та Ігор, який хоч і скинув 3 кілограми, але через покарання його результат перетворився у 0. Саме вони: найлегший та найважчий чоловіки проекту потрапили в номінацію на виліт.

Більшість голосів учасники віддали за Олексія і саме він покинув проект цього тижня.

Слідкуйте за наступними випусками шоу та вболівайте за учасників!





На правах реклами