Ми у Facebook
21.12.2013, 09:00

Щоденний гороскоп: плюсів значно більше, ніж мінусів

Не витрачайте час на байдики й ниття про життя - цей день можна провести дуже цікаво і продуктивно!
Астрологічний прогноз: 21 грудня 2013, субота.

17/18 місячна доба. Місяць у знаку Лева (третя чверть, спадає).

Цей день можна провести дуже цікаво і продуктивно, завершити купу старих справ по роботі, дому й господарству, а також встигнути розпочати щось нове і багатообіцяюче. Одним словом, байдикувати й розслаблятися не варто!

Гороскоп на тиждень 9 - 15 грудня

Саме час організувати генеральне прання і прибирання. Можна спільно прикрашати оселю до новорічно-різдвяних свят – відповідний настрій буде забезпечено!

Гармонійно складаються сімейні стосунки. З дітьми, батьками та коханими вдається домовитись й уникнути госрих суперечок.

Сприятливий день для поїздок, зустрічей зі старими знайомими та друзями дитинства. Добре робити великі покупки, планувати довгострокові інвестиції. Але будьте уважні, щоб не заплутатись у фінансах.

А от заняття спортом, танцями, важку фізичну роботу краще запланувати на другу половину дня – користі буде більше і якщо втомитесь – основна частина запланованого буде давно зроблена!

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Ввечері краще побути вдома. Спробуйте відволіктися від тривожних думок і переживань, переключившись на цікаву книжку, відео, телепередачу, улюблений фільм.





На правах реклами