Ми у Facebook
29.12.2013, 08:30

Щоденний гороскоп: не беріть у голову зайвого

Займіться спокійними справами, до яких лежить душа, добре відпочиньте перед Новим роком. Уникайте похмурих думок, необачних кроків, суперечок і конфліктів.
Астрологічний прогноз: 29 грудня, 2013, неділя.

27 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона/Стрільця (четверта, спадає).

Не зовсім сприятлива остання неділя 2013 року для напруженої діяльності та спілкування. Якщо втомились від людей - варто надати перевагу спокійному відпочинку на самоті й обійтися без базарів-магазинів і суперечок з близькими людьми, дітьми, батьками та коханими.

У першій половині дня ми будемо трохи занурені у себе й зайняті обмірковуванням невирішених проблем.

Гороскоп на тиждень 23 - 29 грудня

Контролюйте себе! Не провокуйте конфліктів і сварок! Навіть дуже спокійні й життєрадісні люди сьогодні трохи похмурі та збуджені, схильні піддаватися несподіваним для оточуючих негативним емоціям.

Перенесіть зустрічі з людьми, яких не дуже хочете сьогодні бачити.

Вирішення важливих фінансових, ділових і господарських питань краще перенести на завтра. Ми можемо все зіпсувати поспішними висновками і необачними кроками.

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Ймовірні невдалі покупки, фінансові втрати, мігрені та біль у спині. Від незапланованих поїздок краще утриматися, а вільний час бажано провести вдома або там, де почуваєтесь спокійно і комфортно. А цікаве заняття можна знайти собі завжди.

Календарь красоты на декабрь: классика forever!

Ввечері настрій значно поліпшиться і думки посвітлішають.





На правах реклами