Ми у Facebook
13.01.2014, 18:01

Мешканцям Рівненщини варто задекларувати неоподатковані доходи

Із 1 січня 2014 року в Україні розпочалася кампанія декларування доходів громадян.
Отож, мешканцям Рівненщини, які торік отримували неоподатковані доходи, необхідно відвідати податкову інспекцію за місцем реєстрації для того, щоб подати декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2013 році, - радять фахівці ГУ Міндоходів у Рівненській області.

Податковий календар на січень 2014 року

Обов'язок подання декларації про майновий стан і доходи мають і ті, хто отримав доходи від фізичних осіб, які не мають статусу податкового агента. Обов'язковому декларуванню підлягають також іноземні доходи, - акцентують увагу міндоходівці.

Зміни до Податкового кодексу з 1 січня 2014

Право подати декларацію мають громадяни, які бажають скористатися податковою знижкою (поверненням з бюджету зайво сплаченого податку).

Прихильникам сучасних інформаційних технологій Міндоходів пропонує скористатися електронним форматом звітування. З цією метою на єдиному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України працює спеціальний сервіс «Декларування on-line».

Хто не платитиме податку на прибуток у новому році

Разом з тим, для усіх без винятку декларантів уже створено комфортні умови у Центрах обслуговування платників податків, де фахівці нададуть роз’яснення та кваліфіковану допомогу в заповненні декларації.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ