Ми у Facebook
16.01.2014, 10:23

Стильне Рівне: майбутній медик Юлія стежить за модою! [+Фото]

Уггі, снуд та хутряна сукня – найактуальніші хіти зимового сезону! Із чим поєднувати ці модні тренди, аби підкреслити власні принади, дізнавайтеся далі у статті.
Юля, 17 років, студентка: «Я – студентка І курсу медичного коледжу. Свій вільний час присвячую відвідуванню театру, кінотеатру, буваю в караоке-клубах; люблю ходити з подругами по молодіжних магазинах і бутіках, а також заходити в магазини секонд-хенду, де можна прикупити досить оригінальні речі за доступними цінами у відмінному стані. Ще я полюбляю залишатись на самоті з книгою. Особливо мені подобаються художні та життєві книги, у яких багато чому можна навчитись і дізнатись. Я стежу за тенденціями моди, адже сучасна дівчина завжди має бути стильною і вирізнятись серед інших».



Образ героїні проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ» традиційно аналізують стилісти, практикуючі шопери Людмила ЯКИМЧУК і Тетяна ШКОДА.

Учениці Андре Тана радитимуть рівнянам, як одягнутися





Людмила ЯКИМЧУК: «Гарні та стильні куртки є універсальними для холодної пори року: легкі, теплі,практичні, вони захистять від мокрого снігу та морозу. Дизайнери цього сезону зробили ставку на колір. У моделях верхнього одягу поєднують декілька кольорів чи відтінків та різні фактури матеріалів. До прикладу, у куртці нашої героїні Юлії гармонійно поєднані жовтий та чорний кольори. Особливим декором у такій куртці, звичайно, є хутрянне оздоблення капюшона».



Тетяна ШКОДА: «Уггі-манія розпочалась ще декілька років тому. Причина проста: це взуття є досить теплим і зручним. Перет такими характеристиками навіть знаменитості не можуть встояти. Уггі виглядають дещо масивними, але носити їх можна і з модними дублянками, і з куртками, і з шубами. Це взуття досить універсальне. Поєднувати уггі можна з милими сукнями, вузькими джинсами чи легінсами, спідницями. Якщо ви хочете продемонструвати свої гарні ноги, як от наша героїня Юлія, вам необхідно поєднувати уггі з сукнею чи светром-тунікою. Якщо ж ви маєте більш громіздку фігуру, вам варто обирати уггі спортивного стилю, поєднуючи їх із вузькими штанами».

Стильне Рівне: Діана обирає глем-рок, етно і бохо!



Людмила ЯКИМЧУК: «Хітом цього сезону є модний в'язаний снуд. Не дивлячись на масивну в'язку, він легко вписується у будь-який гардероб і чудово підходить як до спортивного пуховика, так і до класичного пальто та дублянки. Модний в'язаний снуд є чимось середнім між шарфом, шапкою і капюшоном. До речі, він може бути не обов'язково в'язаним, а й з букле, хутра чи трикотажу. Багато модниць вже повною мірою оцінили переваги снудів, а тому із задоволенням доповнюють ними свій образ. Саме так зробила і Юлія, героїня проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ».

Стильне Рівне: Вікторія - молода, свідома та оригінальна рівнянка

Тетяна ШКОДА: «Із настанням холодів завжди хочеться зануриться у щось тепле і м'яке, здатне створити комфорт і затишок. І тут завжди приходять на допомогу светри – комфортні, практичні, стильні й дуже актуальні нині. Модний светр нашоі героїні виглядає дуже модно й красиво, але разом із тим він не позбавлений його основної функції – зігрівати свою власницю, оскільки виготовлений з натуральноі вовни. Цього сезону обирайте светри приглушених теплих відтінків: горіхового, шоколадного, ніжно-рожевого, бежевого. Дуже актуальні светри із узорами в етнічному стилі, з оригінальними абстрактними малюнками, а також будь-які тваринні принти».

Стильне Рівне: Катерина полюбляє чорний, тому що це модно!



Людмила ЯКИМЧУК: «Хутряні сукні, як у нашої героїні,– «останній крик» моди нинішнього сезону. Якщо таку сукню одягти з модельним взуття, виглядатиму вона вишукано і розкішно; для більш «демократичного» образу поєднайте хутряну сукню із взуттям без підборів чи уггами, як це зробила Юлія. Варто брати до уваги й той факт, що такі сукні додають об'єму, тому пасуватимуть дівчатам і жінкам худощавої статури».





На правах реклами