Ми у Facebook
21.01.2014, 23:37

Випускника Острозької академії, затриманого на Євромайдані, залишили під вартою [+Фото]

21 січня суддя Дарницького райсуду Кириченко Наталя залишила випускника Національного університету "Острозька академія" Юхима Дишканта під вартою на 60 діб. Нагадаємо, що хлопця затримали 19 січня. Йому інкримінують організацію масових заворушень.
Випускникам Національного університету "Острозька академія" Юхиму Дишканту, Артуру Ковальчуку та Дмитру Москальцю інкримінують ст. 293, 294, 295 Кримінального кодексу (Групове порушення громадського порядку, Масові заворушення, Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку).

Ввечері 21 січня, близько 22 години, завершилося судове засідання у справі Юхима Дишканта.

Судове засідання у справі Юхима Дишканта. <br />
Фото facebook
Судове засідання у справі Юхима Дишканта.
Фото facebook


Як рівняни пікетували будинки Миколи Сороки та Василя Берташа [+Відео]

- Під судом зібралося близько 20 людей, які підтримують Дишканта, скандують "Юхиму – волю!". Приїхали і телевізійники та інші журналісти. Суд відмовився заслуховувати свідків захисту, натомість взяв до уваги свідків обвинувачення, якими виступили троє "беркутівців". Свідчення двох із них, як розповідають очевидці, були "написані, як під копірку", натомість третій свідок багато в чому заперечив слова перших двох, - повідомляє "Українська правда".

Суддя Дарницького райсуду Наталя Кириченко залишила Юхима Дишканта під вартою на 60 діб. Слухання у справах інших двох активістів - Дмитра Москальця і Артура Ковальчука тривають.

Рівнян закликають їхати на київський Євромайдан

У мережі facebook у групі "Допомога хлопцям, яких безпідставно затримали 20 січня", розповідають, що "Почалося слухання у справі Дмитра Москальця. В залу суду нікого не пускають".

Доповнення - Ще одного "в'язня Євромайдану" залишили під вартою

У соціальних мережах поширюють інформацію про затримання хлопців та просять небайдужих допомагати матеріально, морально та юридично.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ