Ми у Facebook
19.02.2014, 10:57

Стильне Рівне: Анна обирає незвичні форми [+Фото]

37-річна рівненська художниця Анна в одязі найбільше цінує крій, фасон і фактуру. А що про це думають професійні стилісти? Читайте у матеріалі проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ»!
Анна, 37 років, художник, приватний підприємець: «Я ніколи не бігла за модою, хоча моя мама багато років одягає рівнянок в одяг французьких та італійських торгових марок. Завжди перед тим, як одягнутись, я прислухаюсь, передусім, до себе, зважаю на свій настрій. Одяг має бути зручним, комфортним і доречним там, куди ви збираєтесь. Я теж багато років пропрацювала в торгівлі одягом, тож можу сказати, що наші люди забувають слухати себе і свої внутрішні потреби. Найчастіше вони керуються порадами батьків, подруг чи своїх других половинок. Але ж нашу особистість повинні ліпити ми самі, а не всі навколо! Ніхто не може прочитати наші думки і бажання. Зовнішній вигляд – це відображення нашого «Я» і нашого ставлення до оточуючих.
Добираючи одяг для себе, звертаю увагу на якість та форму (крій, фасон, фактуру тощо). Хороша якість тканин, із яких пошито одяг, забезпечує мій комфорт, а форма одягу взагалі творить чудеса: підкреслює переваги фігури, привертає увагу (якщо це незвичний крій)».



Образ героїні проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ» традиційно аналізують стилісти, практикуючі шопери Людмила ЯКИМЧУК і Тетяна ШКОДА.

Учениці Андре Тана радитимуть рівнянам, як одягнутися

Людмила ЯКИМЧУК: «Анна слушно зауважила, що форма одягу дуже важлива. Правильно дібрані фасон, крій, фактура неодмінно працюватимуть на вас, підкреслюючи ваші принади. Але слід також пам'ятати, що навіть найрозкішнішу фігуру можна зіпсувати неправильними пропорціями довжин. Спостерігайте навколо, спостерігайте переглядаючи фільми, гортаючи журнали, аналізуйте, що одягають люди зі схожою фігурою чи зовнішністю, чи це пасує їм беріть на озброєння образи, які вам сподобались. Це також відображення вашої особистості і стилю. Через такі от симпатії чи антипатії ми пізнаємо себе».



Тетяна ШКОДА: «Один і той же колір когось прикрашає, а чийсь зовнішній вигляд і попсувати може. Аби колір став вашим союзником, поекспериментуйте вдома перед дзеркалом – прикладайте при денному світлі до області обличчя тканини різних кольорів і відтінків. Ви побачите, як змінюватиметься ваш вигляд залежно від обраного кольору. Тож пам'ятайте: 15 сантиметрів нижче підборіддя має бути саме ваш колір, той, який прикрашатиме і освіжатиме вас. Нашій героїні чорно-біла класика дуже пасує!»





Людмила ЯКИМЧУК: «Роль аксесуарів у повсякденних образах складно переоцінити. Вони не просто доповнюють ваш вигляд, але й об’єднують певні елементи загального образу, творять стиль. Якщо, скажімо, з образу нашої героїні забрати всі деталі – шапочку, шарф, уггі і сумку, замінивши їх класичними чорними чобітками, однотонною синьою шапкою та строгою сумкою, вона одразу перетвориться з креативної особистості на офісну леді».



Тетяна ШКОДА: «Ніколи не забувайте про свої руки! Кожна жінка, не зважаючи на вік, професію чи улюблений стиль одягу, має дбати про свої руки. Охайний манікюр і гладенька шкіра – наш жіночий обов’язок. А от яскраві нігтики, як у Анни, – це вже частина стильного образу!»

Інші матеріали проекту "СТИЛЬНЕ РІВНЕ"
Стильне Рівне: Ольга вважає моду зрадницею
Стильне Рівне: Наталя одягається модно і тепло
Стильне Рівне: Діана сміливо поєднує аксесуари
Стильне Рівне: майбутній медик Юлія стежить за модою!






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ