Ми у Facebook
04.02.2014, 10:45

Стильне Рівне: Наталя одягається модно і тепло [+Фото]

Аналізуємо тонкощі вуличного стилю й спортивного шику на прикладі вбрання героїні проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ».
Наталя, 29 років, приватний підприємець: «На жаль, багато наших жінок нині не зважають на власну зовнішність, мовляв: «А хто на мене буде дивитись? На мене вже ніхто не звертає уваги!» Але ж ми одягаємось не тільки для інших людей, а й для себе, для свого настрою, для свого здоров'я. Це має бути така сама звичка, як піти в душ чи почистити зуби!
Мені подобається подорожувати, інколи поєдную це зі своєю підприємницькою діяльністю. Я люблю ходити по магазинах у Рівному, а також часто шопінгую у Києві й Польщі.
Я оптиміст по натурі і вважаю, що багато в житті залежить від нашого ставлення до речей. Посміхайтесь!!! Недарма ж кажуть, що посмішка врятує світ!»



Образ героїні проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ» традиційно аналізують стилісти, практикуючі шопери Людмила ЯКИМЧУК і Тетяна ШКОДА.

Учениці Андре Тана радитимуть рівнянам, як одягнутися





Людмила ЯКИМЧУК: «Образ нашої героїні чудово передає дух вуличного стилю сучасності, передусім, це креативність і комфорт. Зручне взуття та теплий одяг. До речі, джинси «кежуел», які начебто мають декоративні прорізи і які ми одягаємо на голе тіло в теплу пору, взимку чудово можна поєднати з теплими колготками чи легінсами, як це й зробила Наталія».



Тетяна ШКОДА: «Взимку, особливо у люті морози , одним із головних аксесуарів є шапка. Шапка нашої героїні не тільки виконує свою основну функцію обігріву, вона ще й вказує на те , що Наталя стежить за модними тенденціями. Адже шапка з помпоном і принтом нині дуже популярна, вона необмінно стане родзинкою вашого образу, допоможе виглядати дещо молодше і створити невимушений стиль. Слід лише пам'ятати, що такий аксесуар вдало доповнює одяг у спортивному стилі й таких вуличних стилях, як кежуел і гранж».

Людмила ЯКИМЧУК: «Маленькі собачки набули неабиякої популярності і далі продовжують підкорювати серця рівнянок. Ці милі створіння стали супутниками гламурних красунь на вечірках, модних показах та червоних доріжках. Проте варто зауважити, що для нашої героіні її декоративна собачка – це не модний аксесуар, а вірний і лагідний друг».

Інші матеріали проекту "СТИЛЬНЕ РІВНЕ"
Стильне Рівне: Діана сміливо поєднує аксесуари
Стильне Рівне: майбутній медик Юлія стежить за модою!
Стильне Рівне: Вікторія - молода, свідома та оригінальна рівнянка
Стильне Рівне: Діана обирає глем-рок, етно і бохо!





На правах реклами