Ми у Facebook
04.04.2014, 11:34

Нова пісня-присвята Героям Небесної Сотні - «Там, де ти тепер» [+Відео]

Гурт Танок на майдані Конґо спільно із МАСО «Слобожанський» презентували кліп на пісню, яку присвятили загиблим Героям Майдану.
Танок на майдані Конґо презентує кліп «Там, де ти тепер» - концертне відео з виступу у київському театрі ім. Франка разом з Молодіжним академічним симфонічним оркестром «Слобожанський». Ця пісня - фрагмент спільної програми «Симфонічний хіп-хоп», трек, що був написаний саме для даного проекту, повідоляють музиканти на офіційному сайті групи

Фагот: "Це відео ми зняли 3 жовтня, на концерті в Києві. Ця пісня – звернення до тих, кого нема з нами. І після трагічних подій, що сталися в Україні останнім часом, ми зрозуміли, що хочемо присвятити її загиблим під час протестів"

Фоззі: "Ми присвячуємо цю пісню Небесній Сотні і всім, кого не вистачає. Ще побачимось. І станцюємо разом"

Новий вірш про Небесну Сотню







"Там, де ти тепер, мабуть, усе інакше
Я, сподіваюсь, тепло там, де ти тепер
Я стер усе погане і стало ніби краще
Дещо сумнівався, але перся і допер

Я знаю - там де ти, завжди багато сонця
Хвилі у віконці і скляні дахи
На всі боки салюти, пісні усюди чути…

Там, де ти тепер"

Поетеса, уродженка Рівненщини, написала вірші про Небесну сотню

Довідка: Харківський Молодіжний академічний симфонічний оркестр "Слобожанський" створений в 1993 році на базі Харківського національного університету мистецтв ім. І.П.Котляревського. "Слобожанський" є першим і єдиним в Україні професійним молодіжним симфонічним оркестром. 1994 року на Європейському Музичному Фестивалі в Копенгагені (Данія) оркестр було визнано "Кращим молодіжним симфонічним оркестром Європи".





На правах реклами