Ми у Facebook
08.05.2014, 10:19

Люстрація Люстраційного комітету Рівненщини: про що змовчали люстратори у своїх біографіях (частина 2)

Друга частина біографій тих, хто намагається впливати на призначення нових посадовців у Рівному. Біографії досліджували журналісти Рівненського агентства журналістських розслідувань
Блащук Богдан Олександрович



65 років, пенсіонер. Проживає у Рівному.

Освіта вища: Харківський політехнічний інститут (1973, інженер-механік).

Депутат Рівненської міської ради у 1994-1998 роках від Народного руху України. Член Рівненського міськвиконкому у 1998-2002 роках. Кандидат в народні депутати у 1998 році (зняв кандидатуру на користь Павла Мовчана з НРУ). Працював заступником голови правління Закритого гірничо-виробничого акціонерного товариства «Геос-Полісся». Працював у ПМК «Зоря». Світоглядна позиція: християнин, український націоналіст.

Має 28 авторських свідоцтв на винаходи.
Одружений, має сина і доньку (загинула в ДТП), троє внуків.



Головний податківець Рівного розповів про будинок, авто та земельні ділянки

З 2010 року зареєстрований як один з керівників Рівненської обласної організації партії «Праведність» (голова РОО Андрій Друзенко). 1993-2012 - очолював ПМП Фірма «Ірита» (маркетинговi дослiдження, консультацiї у питаннях комерцiйної дiяльностi, фiнансiв i управлiння – припинила діяльність у 2012 році).

Гвоздинський Віктор В᾽ячеславович



63 роки, екс-директор приватного підприємства, художник декоративного мистецтва, проектант. Проживає у Рівному.

Освіта вища: Харківське художньо-промислове училище, Харківський художньо-промисловий інститут. Член Національної спілки художників (з 1975 року). Працював у Рівненському художньо-виробничому комбінаті. Вказав, що з 1993 року – директор Приватного підприємства «Вілар-Трейд» (торгівля будматеріалами, проектування та будівництво).

Вказав, що «з початку становлення державності брав участь у громадсько-політичному житті, в «помаранчевій» революції та революції гідності, в жодних партіях не перебував.». Приналежність до громадських організацій, рухів чи інших структур громадянського суспільства не зазначена.

Сімейний стан не вказано.



Люстрація Люстраційного комітету Рівненщини: про що змовчали люстратори у своїх біографіях (частина 1)

Що не вказано у автобіографії:

Засновник ПП «Вілар-Трейд» Гвоздинська Лариса Панасівна – дружина (150 тисяч статутного внеску). Із 3 березня 2014 року директор ПП «Вілар-Трейд» – Сокол Яна Вікторівна – донька (теж членкиня цього Люстраційного комітету). Основний вид економічної діяльності підприємства: Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Фірма здає в оренду офісні приміщення. Має магазин будматеріалів на Лермонтова, 7 (біля міського управління архітектури).

Гранітний Ярослав Сергійович




35 років, учасник «Правого сектору» часів Євромайдану. Проживає у Рівному.

Освіта: ПТУ№11, Московська фінансово-юридична академія (приватний навчальний заклад, очно-заочно навчався на юридичному факультеті 2 роки. Залишив навчання).

З 2000 по 2007 працював на заробітках в Росії. З 2010 приватний підприємець: займався роботами із завершення будівництва («прибирання будівельних майданчиків і т.п.»).

У 2007-2013 роках член ВО «Свобода». У 2013 році вийшов зі «Свободи» і вступив в партію УНА (Українська національна асамблея). 30 жовтня 2013 року обраний керівником Рівненської міської організації Українська Національна Асамблея. 9 лютого 2014 року обраний головою Рівненської обласної організації партії УНА (УНА в березні 2014 року перейменована в партію «Правий сектор». 8 квітня 2014 року, за повідомленням прес-служби «Правого сектору», Ярослав Гранітний виключений з партії «Правий сектор»).

Неодружений.



Чи підтримав Люстраційний комітет в.о. начальника рівненської митниці?

Що не вказано у автобіографії:

Змінив прізвище. До січня 2013 року мав прізвище Петрушин (газеті «Рівне вечірнє» пояснив це так: «Чому не захотів бути Петрушиним? Були особисті на те причини. А «Гранітний» обрав, бо ще ніхто не зміг мене зломити чи поставити на коліна»).

ЧЕТВЕРТІЙ ВЛАДІ Ярослав Гранітний підтвердив, що має семирічного сина в Росії, але одружений не був. Каже, що йому не дали бачитись із дитиною через це він не підтримує стосунків.

Для газети «ОГО» у травні 2013 року сказав: «Кілька днів тому подав заяву до РАГСу, в червні одружуюсь». Ці плани досі не здійснились.

Після закінчення 9 класу почав працювати. Працював токарем на Рівненському заводі тракторних агрегатів. Після служби в армії (десантно-штурмова бригада) Ярослав працював вантажником та охоронцем. Повну загальну середню освіту здобув у вечірній школі.

Створив ГО «Бойовий молот».

Данилюк Анатолій Володимирович



48 років, власник фермерського господарства, агроном. Проживає в Гощанському районі.

Освіта вища: Мирогощанський радгосп-технікум (спеціальність «агрономія»), Житомирський сільськогосподарський інститут (заочно, вчений агроном).

У 1984-86 служба в армії у Південній групі військ в Угорщині. Працював агрономом в колгоспі «Більшовик» в Гощанському районі. З 1991 року засновник і власник фермерського господарства «Надія» у селі Федорівка Гощанського району.

З 2014 року член партії «Удар».

Вказав, що написав заяву в члени Люстраційного комітету за дорученням Асоціації фермерів та приватних землевласників.

Одружений (дружина пенсіонер за педагогічним стажем). Троє дітей.



Що не вказано у автобіографії:

З 1998 року зареєстрований як фізична-особа підприємець з видом діяльності «Роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах». Володіє магазином непродовольчих товарів «Насіння» за адресою смт. Гоща, вул. Рівненська, 45.

У березні 2014 року доставляв харчі українським військовим у Крим. Детальніше про фермера Анатолія Данилюка в матеріалі РТБ + відео.





На правах реклами