Ми у Facebook
08.05.2014, 10:21

В Інтернеті почався продаж арештованого майна

Перші лоти в Системі електронних торгів: квартири, автомобілі та побутова техніка.
На веб-сайті Системи електронних торгів, функціонуючого з 1 травня, з'явилася інформація про перші об'єкти арештованого майна, які будуть реалізовані шляхом онлайн-аукціонів e чотирьох пілотних регіонах: Києві, Львівській, Дніпропетровській та Вінницькій областях, повідомляє vkurse.ua.

Зокрема, вже зараз серед лотів можна знайти об'єкти нерухомого майна, такі як квартири і будинки. Також у базу внесено інформацію про інше майно, виставлене на продаж: легкові автомобілі, сільгосптехніка, меблі, побутова техніка тощо, пише «Судово-юридична газета».

Рада зробила інформацію про тендери, приватизацію та майно чиновників відкритою

Наприклад, стартова вартість одного з автомобілів, внесених до бази Системи, становить 8 тис. 140 грн.

Для зручності відвідувачів сайту в розділі «Допомога» розміщена деталізована інструкція користування Системою - загальний регламент проведення електронних торгів у покроковому порядку реєстрації на сайті.

Нові правила реєстрації прав на нерухоме майно

Нагадаємо, база Системи буде захищена останніми технічними нормативами. Учасники аукціонів зможуть створити власний кабінет і стежити за ходом торгів, а також за наповненням бази новими лотами в онлайн-режимі. Доступ до Системи державних виконавців буде обмежуватися виключно можливістю вносити інформацію про нові лоти в Систему. Державний виконавець уже не зможе впливати на процес продажу майна і виконувати якісь маніпуляції на користь зацікавлених осіб.

Чи можна примусово відібрати Межигір'я. Думки юристів

Інформація про лоти постійно оновлюватиметься і буде доповнюватися відповідно з обробленими документами і новими даними.



Перейти на веб-сторінку Системи електронних торгів арештованим майном





На правах реклами