Ми у Facebook
08.05.2014, 08:00

Гороскоп на 8 травня: бережіть погоду у своєму домі

На часі - багато дрібних справ, пов’язаних з роботою, домом, побутовими проблемами та сімейними стосунками, а також власним здоров`ям.
Астрологічний прогноз: 8 травня 2014, четвер.

9/10 місячна доба. Місяць у знаку Діви (друга чверть, росте).

Сьогодні ми будемо зайняті та заклопотані. Адже попереду кілька вихідних, а треба багато чого встигнути, щоб потім не мати проблем чи просто не відволікатися на дрібниці. Нас хвилюватимуть різні питання, пов’язані з роботою, заробітками, різними побутовими та сімейними проблемами. Нагадає по себе і власне здоров`я.

Гороскоп на тиждень 5 - 11 травня

Вдалий день для активних, працелюбних, скрупульозних людей.

Можна продовжувати і завершувати давно розпочаті справи, повертатися до минулих, але з різних причин «заморожених» проектів.

Добре працювати на землі, на свіжому повітрі, займатися ремонтом та перестановками вдома чи в офісі, доглядати за домашніми тваринами, проявляти милосердя.

Як обрати та купити якісну розсаду помідорів: поради рівненським городникам [+Фото]

Найкраще приймати самостійні рішення й уникати чужого впливу.

Перша половина дня – продовження настроїв та подій вчорашньої середи. Тримайте себе в руках, зосередьтеся, слухайте не тільки себе, а й те, що вам намагаються сказати. Не панікуйте, не беріть близько до серця кожне різке слово. Адже можливі помилки, непорозуміння і нерозуміння одне одного, заплутані ситуації.

Бережіть мир у родині – сьогодні висока ймовірність сімейних конфліктів.

У другій половині дня зверніть увагу на здоров`я – як власне, так і членів сім`ї. Можливі загострення хронічних захворювань. Подбайте про необхідні ліки та режим. Однак нові болячки придумувати не варто – це все від стресів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: май 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами