Ми у Facebook
16.05.2014, 12:04

Рівненська область: вирок чоловіку, який до смерті забив сліпого батька

Жорстоке вбивство сталося у селі Українка Острозького району у листопаді 2013 року, коли п'яний син забив свого батька до смерті, а потім пішов спати.
Вирок Острозького районного суду набрав законної сили. 63-річного жителя с. Українка Острозького району визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України, та засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Рівненська область: чоловік до смерті забив сліпого батька

Під час досудового розслідування встановлено, що 10 листопада 2013 року чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс батьку множинні удари дерев’яною палицею у своєму будинку. Причиною конфлікту стало те, що 83-річний родич не хотів лягати спати. Від нанесених тяжких тілесних ушкоджень літній чоловік помер тієї ж ночі, бо син залишив потерпілого, до того ж сліпого, на підлозі, а сам пішов спати.

Попри те, що Анатолій не вважав себе винним в інкримінованому злочині, його вина повністю знайшла своє підтвердження в ході судового розгляду.

Про це OGO.ua повідомила Острозький міжрайонний прокурор Любов Ковальчук.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ