Ми у Facebook
07.06.2014, 18:27

Поїзди з Ковеля на Крим та Москву курсуватимуть через день

Із 1 червня популярні серед рівнян поїзди сполученням Ковель – Сімферополь і Ковель – Москва, що прямують через станції Здолбунів та Рівне, будуть курсувати не щодня, як раніше, а лише через день.
Як ми писали раніше, із 1 червня відбудуться зміни у графіку руху поїздів через Рівне та Здолбунів. Укрзалізниця переходить на новий графік руху поїздів на 2014-2015 роки.

Як раніше повідомляла прес-служба Львівської залізниці, потяг із Ковеля на Крим № 88Л, до того ж, змінить свій маршрут. Тепер його маршрут проляже із Шевченкового на Миколаїв – Херсон – Сімферополь. До 30 травня він курсував Ковель - Дніпропетровськ - Запоріжжя - Сімферополь.

Що стосується фірмового поїзда "Волинь" № 78Л Ковель - Москва, то його маршрут залишається таким самим.

Розклад руху пасажирських поїздів по станції Здолбунів

Начальник пасажирського вагонного депо "Ковель" Олександр Стречен такі зміни пояснив скороченням пасажиропотоку до Росії та окупованого нею півострова Крим, пише Волинська газета.

Чутки, ніби до Криму чи Росії не впускають людей з українськими внутрішніми паспортами і українською пропискою, не відповідають дійсності.

"Варто дізнатися на вокзалі перелік необхідних для поїздки документів – і проблем із перетином виникнути не повинно", - каже Олександр Стречен. - Провідники знають, як діяти в разі виникнення нестандартних ситуацій. Але, слава Богу, ковельські поїзди курсують нормально. Нас із любов’ю приймають як у Сімферополі, так і в Москві".

Розклад руху пасажирських поїздів по станції Рівне

Нагадаємо, з 6 травня відновлено попередній продаж квитків на поїзди, що відправляються після 27 травня. Придбати квитки можна за 30 діб до відправлення поїзда, а не як раніше, за 45 діб.

Додаткову інформацію про розклад руху поїздів можна отримати у catalog.ogo.ua, за телефонами довідкових бюро у Львові 226-20-68 та 226-15-95, а також на офіційному сайті Укрзалізниці www.uz.gov.ua.

Фото із сайту slovovolyni.com





На правах реклами