Журналістка «ОГО» отримала нагороду всеукраїнського професійного конкурсу
Видавничий дім «ОГО», Рівне: Як ми створюємо і продаємо мультиплатформенні майданчики
- Мені особливо приємно отримати нагороду саме в ці дні, адже 1 липня виповнився рік моєї роботи в редакції Видавничого дому "ОГО", - зізналась Ольга Данилюк, виступаючи на церемонії нагородження. - Свій річний досвід роботи я сформулювала у вигляді 30 порад початківцям і не тільки, які склали основу статті. Приємно, що компетентне журі побачило в моїх порадах, винесених із власного досвіду, корисну інформацію, що стане в пригоді іншим колегам. Адже журналістика - це така професія, де постійно потрібно рухатись, розвиватись, рости.
На Рівненщині нагородили журналістів-переможців творчого конкурсу

Загалом у конкурсі "Якими мають бути місцеві ЗМІ" взяли участь 27 журналістських матеріалів, кожен з яких члени журі оцінювали за 10-бальною шкалою, враховуючи глибину і всебічність розкриття теми, інформативність, логічність викладу і аргументації, ексклюзивність інформації, читабельність тексту. До складу журі увійшли Катерина Лаба (директор Інституту розвитку регіональної преси), Олексій Погорєлов (генеральний директор Української Асоціації Видавців Періодичної Преси), Світлана Єременко (керівник проекту з моніторингу регіональних ЗМІ УОЦР), Олексій Мацука (головний редактор інтернет-видання «Новости Донбасса», директор Донецького інституту інформації).
ВІДЕО: "ТелеМайдан" на "Рівне 1": Світлана Богатирчук-Кривко та Юрій Супрунюк - про євроінтеграцію
Надзвичайно приємно, що представники Рівненщини вибороли на конкурсі відразу дві призові номінації, у тому числі - головну. Адже володарями першої премії конкурсу стали представники міста Здолбунів на Рівненщині, фахівець із SEO (пошукової оптимізації сайтів) Дмитро Хомицький та засновник громадської організації "Аналітичний центр розвитку міста ЗЕОН" та інтерет-видання Здолбунів CITY Микола Орлов. Журі надзвичайно високо оцінило їхнє дослідження «Чи існує унікальний рецепт успішного місцевого онлайн ЗМІ?».

Також серед фіналістів конкурсу "Якими мають бути місцеві ЗМІ?":
- Леся Ганжа, «Дніпропетровська "Зоря": Використання user generated content у рубриці знайомств»;
- Сергій Чернявський, Борис Родієвський, «12 питань, на які треба відповісти видавцеві перед відкриттям проекту»;
- Діонісій Каплін, «Яким повинен бути новий гендиректор "Лтави"?» (Інфографіка);
- Анна Абліцова, Геннадій Матвієнко, «Їм ліниво, або як запорізькі інтернет-ЗМІ несвідомо маніпулюють читачем»;
- Володимир Волощук, "Маріупольські медіа: Без історій, героїв і думок".

ЗМІ, Дмитро Хомицький, Ольга Данилюк, Микола Орлов, журналістика, конкурс
Як помити підлогу без розводів: корисні поради для господинь

Підлога без розводів — це не так складно, як здається. Потрібно лише трохи уважності, правильний підхід і бажання зробити свій дім дійсно чистим та затишним.
переглядів: 13
Як відновитися після свят і повернутися до звичного харчування

Після традиційних святкових застіль чимало людей стикаються з неприємними наслідками — відчуттям важкості в шлунку, сонливістю, появою висипань на шкірі, а також зайвими сантиметрами на талії. Причиною таких змін часто стає переїдання, порушення режиму сну та вживання алкоголю.
переглядів: 489
В Україні впроваджують інклюзивний проєкт «Безбар’єрні автошколи» за ініціативи Олени Зеленської

У 2024 році в Україні стартував флагманський проєкт «Безбар’єрні автошколи», який реалізується Міністерством внутрішніх справ у межах національної ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів». Його мета — забезпечити рівний доступ до навчання в автошколах для людей з інвалідністю.
переглядів: 503
Рівненські велогонщиці вибороли срібло на чемпіонаті України з маунтенбайку

У Львові відбувся чемпіонат України з маунтенбайку, де спортсменки з Рівного гідно представили свою громаду та продемонстрували високий рівень підготовки.
переглядів: 454
Кулінарні ідеї: як оригінально використати залишки паски після свят

Після святкових застіль часто залишається чимало великодньої паски, яку вже не так охоче доїдають. Викидати ж такий запашний хліб – справжній гріх. Пропонуємо вам шість оригінальних та смачних способів перетворити черству паску на нові кулінарні шедеври, які обов'язково припадуть до смаку вашій родині.
переглядів: 443