Ми у Facebook
17.08.2014, 13:06

Боротьба з комплексами: Жіночі недоліки, які подобаються чоловікам

Багато жінок страждають від своїх окремих недоліків, вважаючи, що ті заважають їх стосункам з чоловіками. Однак, їм не приходить на думку, що саме ці риси можуть якраз і приваблювати до них представників сильної статі.

Насправді, чоловікам більше всього не подобається, коли жінки комплексують через дрібниці…

Отже перетворюємо недоліки у переваги.

Недолік перший. Зайва вага
Як правило, він в першу чергу отруює нам життя. Якщо жінка вважає себе товстою (навіть маючи усього кілька зайвих кілограмів), вона може стидатись знайомитись з чоловіками, стидатись повністю роздягатись під час сексу, через комплекси, що партнер як слід роздивиться її фігуру. В результаті такого настрою дами мордують себе дієтами, фітнесом та іншими «чарівними» засобами, які допомагають скинути масу тіла і перетворитись у «стройняшку», на кшталт тих, які крокують по подіуму.
Насправді, лише дуже незначній кількості чоловіків реально подобаються «вішаки». Більшість надає перевагу особам нормальної середньої ваги, «щоб було за що потриматись». Є такі, що люблять товстушок. Тому, якщо у вас усього лише 50 розмір – хвилюватись взагалі немає підстав!

Недолік другий. Любов до їжі.
Нерідко жінки стидаються визнати при чоловіках, що люблять поїсти. В кафе вони можуть замовити лише філіжанку кави і фруктовий салат, хоча насправді вмирають з голоду. Їм здається, що зізнатись в гарному апетиті непристойно і «справжня леді» повинна їсти «як горобчик». Доходить до анекдотичних ситуацій, коли дама у відсутність благовірного спустошує холодильник або з′їдає цілу упаковку тістечок, а потім видає, що у неї немає апетиту.
Втім, мало якому чоловікові буде в задоволення бачити поряд з собою жінку, яка морщить ніс, відмовляючись то від одного, то від іншого, готова втратити свідомість від голоду або ж їсть крадькома. Потрібно просто навчитись їсти красиво і не відмовляти собі ні в чому!

Недолік третій. Демонстрація сексуального бажання
Чомусь багато жінок не наважуються показати мужчині, що вони його бажають. Вони гадають, що тоді їх приймуть за непристойних жінок. А ось чоловіки про це якраз протилежної думки – як правило, вони терпіти не можуть жінок, які в ліжку мовчать і ведуть себе як колода. А сексуальна ініціатива з боку жінки найчастіше сприймається чоловіком дуже позитивно. Тому, сміливіше вперед!

Недолік четвертий. "Лінь"
Нерідко жінки страшенно бояться виглядати в очах чоловіків ледащицями. Тому, до приходу свого обранця з усіх сил вичищають квартиру і готують супервечерю. При спільному житті вони присвячують усі вихідні і вільний час пранню і прибиранню, тільки щоб їх не сприйняли поганою господинею. Між тим, господарська гіперактивність далеко не завжди знаходить позитивний відгук у чоловіків.
Звичайно, ніхто не заперечує, порядок і чистоту в домі підтримувати необхідно, але треба намагатись дотримуватись золотої середини. Якщо ви провозитесь півдня по господарству, ви втомитесь так, що вам буде не до романтичного спілкування і сексуальних утіх з коханим. Чи не краще перепланувати час, прибирати квартиру потрошку протягом тижня, прання робити ввечері по буднях, а у вихідні дні залишати час для «байдикування» і приємного спілкування зі своєю половинкою?

Недолік п′ятий. "Немодність"
Є жінки, які фанатично женуться за модою. Вони намагаються носити "хіти" сезону, роблять собі занадто екстремальні зачіски, вибілюють волосся, нарощують нігті…
Між тим, чоловікам далеко не завжди до душі «ляльки», які одягаються виключно з бутиків і більшу частину часу проводять в салонах краси. Більшість з них все ж таки цінують жіночу індивідуальність і натуральність. І якщо ви будете копією якогось модного взірця – немає гарантій, що увагу вашого обранця згодом не привабить інша жінка, яка виглядає не як Барбі або дівчина з обгортки журналу, але в ній є індивідуальний нестандартний шарм. Тому, не женіться за модою, а шукайте свій власний неповторний стиль!

Недолік шостий. Слабкість

Нерідко жінка переконана, що чоловікам імпонує, якщо вона демонструє їм, яка вона крута і сильна. В результаті, вона сама себе заганяє в глухий кут. Чоловікові не завжди буває затишно поряд з дамою, яка занадто самостійна, сама вирішує побутові проблеми, заробляє гроші і дивиться на партнера виключно як на об′єкт турботи і контроля.
Така ситуація влаштує хіба що природженого альфонса. У нормального чоловіка це рано чи пізно почне викликати роздратування.
Тому, не бійтесь бути слабкою! Не стидайтесь визнати, шо ви чогось боїтесь, попросити чоловіка провести вас до дому, замінити колесо в машині, прибити полочку у ванній кімнаті. Не варто робити самій те, що може зробити чоловік! Зрозуміло, не потрібно грати в повну безпорадність, але хоча б інколи давайте йому можливість відчути себе справжнім "мачо"!








На правах реклами